Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Vroči poletni dnevi so kot nalašč za sladoled v roki. No, danes si privoščimo doma narejen sladoled iz presnega kakava. Brez mleka. Brez glutena. Brez aditivov. In pripravljen v 10 minutah.
Za 4 šalčke potrebujete:
Indijske oreščke pokrijte z vodo in namakajte 6 ur ali čez noč. Ko bodo oreščki prepojeni z vodo in zmehčani, jih zmiksajte, da dobite gladko maso. Dodajte dateljne in pustite, da se namakajo. Po 15 minutah jih zmešajte, dodajte kakav v prahu in cimet in pri visoki hitrosti mešajte 1 minuto. Maso preložite v posodo in postavite čez noč v zamrzovalno skrinjo. Preden zaužijete sladoled, ga za 20 minut postavite na sobno temperaturo. Za piko na i ga posujte s pistacijami in uživajte v okusu. Pa dober tek!
Nasvet:
Če želite bolj sladek sladoled, dodajte več dateljnov. Manj čokolade? Zmanjšajte vnos kakava.
Morda bi vas zanimalo