Ana: „Slimmium linijo sem vzljubila takoj!”

Ana je 35- letna ženska z vitko postavo. Čeprav ima veliko obveznosti, vedno najde čas, da poskrbi za svoje telo. Telovadi, zdravo se prehranjuje (včasih se tudi pregreši) in stavi na prehranska dopolnila. Ravno zato se je odločila, da preizkusi izdelke linije Slimmium.

image

Včasih je težko uskladiti vse naloge in obveznosti, ki se naberejo skozi dan. Nenehno hitenje, številni opravki. Ana to še predobro ve. Fizična aktivnost in dieta zanjo ni le način za ohranjanje super postave, ampak tudi vir energije in moči za vsak dan. Da bi svoje rezultate izboljšala, uporablja primerna prehranska dopolnila.

"Napihnjenost in zabuhlost enostavno izgineta!"

"Vem, kako pomembna je zdrava prehrana. Vendar opažam, da je danes hrana polna škodljivih snovi. In tega ne moremo vedno spremeniti.” Na srečo je Ana našla popoln način za to. Slimmium izdelki so popolni za razstrupljanje. WaterOut sem 1 mesec uporabljala vsako jutro, saj sem se odločila, da želim poskrbeti za svoja jetra. Če jetra delujejo normalno, telo z lahkoto poskrbi za izločanje strupov in skuri odvečno maščobo.”

WaterOut pomaga odstraniti odvečno vodo iz telesa, skupaj z vsemi strupi, ki velikokrat preprečujejo izgubo odvečnih kilogramov. Z WaterOut so prvi rezultati vidni že v nekaj tednih – napihnjenost in zabuhlost enostavno izgineta. “Zahvaljujoč WaterOut napitkom lahko z lahkoto zapnem svoje najljubše kavbojke. Opazila sem tudi, da se je izboljšala moja koža”, pravi Ana.

"Spet imam metabolizem najstnice"

“Nikoli nisem imela težav z odvečno težo, vendar opažam, da če se pregrešim z mastno hrano, so na mojem telesu posledice takoj vidne”, je iskrena Ana. “Priznajmo si, v mlajših letih nam naša telesa odpustijo marsikateri greh. Zdaj sem bolj previdna glede hrane … in uporabljam svoje skrivno orožje.”

Anino skrivno orožje je AdipoSlim – revolucionarno prehransko dopolnilo, ki stimulira hormon, odgovoren za kurjenje maščobe. Pomaga pospešiti metabolizem in topiti trdovratno trebušno maščobo. Obenem pa na naraven način poskrbi za zmanjšanje večernega želje po obisku hladilnika.

“S Slimmium izdelki sem spet dobila metabolizem najstnice”, v smehu pravi Ana. “To so moja najljubša prehranska dopolnila in ne mislim prenehati z njihovo uporabo. Še posebej mi je všeč, da so izdelki popolnoma naravni.

"Všeč so mi moje noge"

“Od nekdaj so mi bile všeč moje noge”, sramežljivo pove Ana. “Trudim se, da redno telovadim in sem aktivna kljub vsem dnevnim obveznostim. Zavedam se, da to ne vpliva le na boljši izgled, ampak tudi na boljše počutje. Moje najnovejše odkritje je Booty Gel. Nanesem ga na noge in trebuh, saj kožo navlaži in zaščiti pred nabiranjem celulita ter naredi kožo izjemno gladko.”

Booty Gel vsebuje 8 naravnih sestavin, ki topijo maščobo. Neverjetno hitro se vpije in ima čudovit vonj. Kar je še najbolj pomembno je, da ga lahko nanesemo na katerikoli del telesa in pomaga, da se učinkovito znebimo odvečne maščobe na najbolj težavnih predelih.

Ana ima veliko načrtov in natančno ve, kaj potrebuje, da ostane v dobri formi. “Hvaležna sem Slimmium izdelkom, da se v svoji koži ponovno počutim odlično in da imam ogromno energije!”, povzame presrečna Ana.

Preizkusite tudi vi Anine najljubše izdelke v posebnih ponudbah.