Sodobno hujšanje ne prepoveduje čipsa

Halo! Živimo v 21. stoletju, kjer lahko skoraj praktično vse vzgojimo v laboratoriju, za hujšanje pa se je treba odrekati! Mi smo malo pobrskali po svetovni ponudbi in videli, da vendarle nekaj obstaja, kar pomaga hujšati, tudi če jeste normalno. In ni neka huda kemija, ki vas bo »zagiftala«, ampak je povsem naravno.

image

Ne, trik ni v tem, da potem tečete polmaratone ali divje skakljate med najnovejšo vodeno vadbo. Vi ostanete vi, z vsemi vašimi navadami kot doslej. Edino, kar se spremeni, je, da vsak dan uživate kapsule Slimmium. In medtem ko vi jeste tako kot prej, Slimmium poskrbi, da najbolj redilna hrana ne bo romala tam, kamor najmanj želite: na boke, zadnjico ali trebuh.

Zakaj so Slimmium kapsule boljša izbira za hujšanje kot omejitev kalorij?

Slimmium je plod najnovejših znanstvenih dognanj na področju nutricistike. Vemo namreč, da nižji kalorični vnos ni dovolj za dolgoročno izgubo odvečnih kilogramov. Če začnemo manj jesti, se zniža tudi bazalni metabolizem, kar pomeni, da telo preklopi v »varčevalni program«: kako s čim manj energije opraviti čim več. To pa žal pomeni tudi, da bo telo na koncu diete potrebovalo manj kalorij za enake funkcije. Torej se boste zredili ob manjši količini zaužite hrane. To seveda ni dolgoročna rešitev.

Zato smo razvili izdelek Slimmium, ki oponaša nižji kalorični vnos, vendar nima posledic za bazalni metabolizem. Manjšo absorpcijo maščob in sladkorjev omogoča patentirana učinkovina ID-aLGTM, kombinacije izvlečkov rjave morske alge in grozdnih pešk.

Odličen zaveznik pri hujšanju je tudi zato, ker dviguje raven energije in preprečuje napade lakote, za povrhu pa zmanjša tudi izraženost celulita. K temu prispevajo premišljeno izbrane naravne sestavine: cejlonski cimet, ekstrakt listov rdeče vinske trte, cink, vitamin B3 (niacin) in krom.

Poskrbite še za prebavo in odvečno vodo in shujšali boste tik-tak

Dobra prebava je prva stvar, ki jo morate urediti, če želite izgubiti kilograme. Da bi izgubili kilograme, izboljšali tonus kože in se znebili celulita, se moramo znebiti še odvečne vode. 

Zastajanje vode v telesu je rešljiva težava. Reši jo izdelek Slimmium WaterOut, ki ima posebno sestavo: ekstrakti listov javanskega čaja, listov peteršilja, tetivike in opuncije, pravi, vsebujejo veliko kalija, ki je nujen za normalno ravnovesje v telesu. Dodaten učinek pa naredita še ekstrakta pegastega badlja in artičoke, ki dajejo nujno podporo jetrom, ki so v primeru zastajanja vode precej obremenjena.

Ko se bomo znebili odvečne vode, bomo ne samo videti vitkejši, prebava bo boljša, postali bolj samozavestnejši, mnogo manj bomo utrujeni, glavoboli pa bodo iz neznanega izvora mogoče celo izginili.

Ali je paket "Hiter in učinkovit shujševalni učinek" za vas?

Če se z vsaj dvema spodnjima trditvama strinjate, vam izdelka Slimmium toplo priporočamo.

  • Naveličani ste jo-jo diet.
  • Radi bi shujšali in obdržali pridobljeno težo.
  • Nimate časa za redno telesno aktivnost.
  • Nimate časa za zdravo kuhanje in načrtovanje obrokov vsak dan.
  • Nimate nobene želje po spremembi življenjskega sloga.
  • »Športanje« ni za vas.
  • Polnozrnati izdelki, zelenjava in sadje … bljak.
  • Težko se uprete vaši najljubši hrani.
  • Ko hujšate, vas mori tudi pomanjkanje energije.
  • Radi bi shujšali, pa ne veste, kako začeti.