Kako si po dopustu povrniti raven trebuh

Priznajmo si, vsi se kdaj pregrešimo. In ljudje se med dopustom zredimo. Ležanje na plaži, srebanje koktajlov in grizljanje čipsa pač ni recept za hujšanje. Za ožji pas in lepše oblikovano postavo obstaja drugi recept, s katerim boste izbrisali posledice počitniških pregreh.

image

Po nekaterih podatkih se ljudje na dopustu zredimo. Najnevarnejši so paketi »all inclusive«, ki nas kar vabijo, da pojemo čim več. Če nimamo vsega v hotelu, pa želimo vso različno hrano preizkusiti, ko gremo jest v restavracije oziroma bistroje ali podobno. In kdaj je to? Seveda zvečer, ko se malo shladi. Zraven prija steklenica piva in težko ostanemo pri eni. Slaba kombinacija za lepo postavo.

Skrivnost, kako do ravnega trebuha

Tudi vi opažate, da dopust ni dobro del vaši liniji? Če bi se radi čim prej počutili lažje in se rešili maščobe na trebuhu, obstaja recept v dveh korakih.

Rešite se napihnjenosti

Najprej se morate rešiti občutka napihnjenosti in zatečenosti. Po enem ali dveh tednih prepuščanja gurmanskim užitkom ste lahko srečni, če se ne počutite kot balon. Ta napihnjenost v bistvu ne nastane toliko zaradi nakopičene maščobe, ampak predvsem zato, ker v telesu zastaja voda in z njo toksini. Telo zato ne more normalno odpraviti odvečne vode.

Naravna drenaža telesa

Najboljša in najhitrejša naravna drenaža, s katero boste povečali izločanje odvečne vode in zmanjšali napihnjenost, je malinov napitek WaterOut EXTREME na osnovi rastlinskih učinkovin.

Ko se rešimo odvečne, stoječe vode in z njo toksinov iz telesa, se že v nekaj dneh počutimo lažje, kot bi čez noč odvrgli nekaj kilogramov. Vrata za izgubljanje kilogramov so tako na stežaj odprta.

Začnite topiti maščobe

Da pa prav zares začnemo topiti maščobo na trebuhu, moramo poskrbeti tudi za razstrupljanje jeter, saj je to organ, ki skrbi za razstrupljanje telesa in tudi za normalno presnovo maščob.

Če so jetra preveč bombardirana s toksini, jih ne uspejo sproti spremeniti v tako obliko, da jih lahko mi varno izločimo. Ker pa so toksini v našem telesu najvarneje spravljeni v maščobo, se začnejo v njej tudi kopičiti – zato se maščoba nalaga tako v jetrih kot v njihovi neposredni bližini, okrog trebuha.

Prečistite jetra

Prav zato smo v paket Misija raven trebuh poleg napitka WaterOut EXTREME vključili še kapsule Hepafar forte PREMIUM.

Kapsule Hepafar forte PREMIUM imajo delujejo z učinkom 5 v 1: s pomočjo naravnih učinkovin, predvsem silibina iz pegastega badlja, očistijo, obnovijo in ščitijo jetra, podpirajo presnovo maščob v jetrih in povečajo energijo in vitalnost. Tako jetra zavarujejo pred toksini. Alkohol, kajenje in nezdrava hrana pa so glavni viri toksinov, ki smo jim izpostavljeni.

Obenem ima Hepafar forte PREMIUM zelo močno delovanje, saj ga lahko naše telo izkoristi bolje kot konkurenčne izdelke. Tako Hepafar forte PREMIUM razstrupi in okrepi jetra ter omogoči topljenje maščob.

Misija raven trebuh!

V paketu Misija raven trebuh prejemte 2x kapsule Hepafar forte PREMIUM in 2x napitke WaterOut EXTREME, kar vam bo omogočilo, da se hitro in enostavno poslovite od počitniškega trebuščka in si povrnete energijo ter samozavest.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PROGRAM
-57%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 81,99 €
Ogled izdelka