Kako si po dopustu povrniti raven trebuh

31. avg. 2018

Priznajmo si, vsi se kdaj pregrešimo. In ljudje se med dopustom zredimo. Ležanje na plaži, srebanje koktajlov in grizljanje čipsa pač ni recept za hujšanje. Za ožji pas in lepše oblikovano postavo obstaja drugi recept, s katerim boste izbrisali posledice počitniških pregreh.

Po nekaterih podatkih se ljudje na dopustu zredimo. Najnevarnejši so paketi »all inclusive«, ki nas kar vabijo, da pojemo čim več. Če nimamo vsega v hotelu, pa želimo vso različno hrano preizkusiti, ko gremo jest v restavracije oziroma bistroje ali podobno. In kdaj je to? Seveda zvečer, ko se malo shladi. Zraven prija steklenica piva in težko ostanemo pri eni. Slaba kombinacija za lepo postavo.

Skrivnost, kako do ravnega trebuha

Tudi vi opažate, da dopust ni dobro del vaši liniji? Če bi se radi čim prej počutili lažje in se rešili maščobe na trebuhu, obstaja recept v dveh korakih.

Rešite se napihnjenosti

Najprej se morate rešiti občutka napihnjenosti in zatečenosti. Po enem ali dveh tednih prepuščanja gurmanskim užitkom ste lahko srečni, če se ne počutite kot balon. Ta napihnjenost v bistvu ne nastane toliko zaradi nakopičene maščobe, ampak predvsem zato, ker v telesu zastaja voda in z njo toksini. Telo zato ne more normalno odpraviti odvečne vode.

Misija raven trebuh

Ta paket bo pomagal, da se preobremenjena jetra spremenijo nazaj v stroj za kurjenje maščobe! Najboljša kombinacija za spodbuditev hujšanja in odpravljanje trdovratne trebušne maščobe in napihnjenosti.

Misija raven trebuh -55%

Redna cena: 75,60 €

Vaša cena: 33,99 €

× Zapri

Naravna drenaža telesa

Najboljša in najhitrejša naravna drenaža, s katero boste povečali izločanje odvečne vode in zmanjšali napihnjenost, je malinov napitek WaterOut EXTREME na osnovi rastlinskih učinkovin.

Ko se rešimo odvečne, stoječe vode in z njo toksinov iz telesa, se že v nekaj dneh počutimo lažje, kot bi čez noč odvrgli nekaj kilogramov. Vrata za izgubljanje kilogramov so tako na stežaj odprta.

Začnite topiti maščobe

Da pa prav zares začnemo topiti maščobo na trebuhu, moramo poskrbeti tudi za razstrupljanje jeter, saj je to organ, ki skrbi za razstrupljanje telesa in tudi za normalno presnovo maščob.

Če so jetra preveč bombardirana s toksini, jih ne uspejo sproti spremeniti v tako obliko, da jih lahko mi varno izločimo. Ker pa so toksini v našem telesu najvarneje spravljeni v maščobo, se začnejo v njej tudi kopičiti – zato se maščoba nalaga tako v jetrih kot v njihovi neposredni bližini, okrog trebuha.

Prečistite jetra

Prav zato smo v paket Misija raven trebuh poleg napitka WaterOut EXTREME vključili še kapsule Hepafar forte.

Kapsule Hepafar forte imajo trojno delovanje: s pomočjo naravnih učinkovin, predvsem silibina iz pegastega badlja, jetra razstrupijo, obnovijo in okrepijo. Tako jih zavarujejo pred toksini. Alkohol, kajenje in nezdrava hrana pa so glavni viri toksinov, ki smo jim izpostavljeni.

Obenem ima Hepafar forte zelo močno delovanje, saj ga lahko naše teloizkoristi bolje kot konkurenčne izdelke. Tako Hepafar forte razstrupi in okrepi jetra ter omogoči topljenje maščob.

Misija raven trebuh!

V paketu Misija raven trebuh prejemte 2x kapsule Hepafar forte in 2x napitke WaterOut EXTREME, kar vam bo omogočilo, da se hitro in enostavno poslovite od počitniškega trebuščka in si povrnete energijo in samozavest.

Misija raven trebuh

Ta paket bo pomagal, da se preobremenjena jetra spremenijo nazaj v stroj za kurjenje maščobe! Najboljša kombinacija za spodbuditev hujšanja in odpravljanje trdovratne trebušne maščobe in napihnjenosti.

Misija raven trebuh -55%

Redna cena: 75,60 €

Vaša cena: 33,99 €

× Zapri