Ste se med prazniki zredili?

Le kdo se ne bi ob vseh dobrotah, ki smo jim bili deležni. Stran s slabo voljo in obtoževanji! Pomembno je, da ukrepamo, resetiramo telo in se pogumno odpravimo izzivom, ki jih prinaša novo leto, naproti.   

 

image

1. Potrudite se, da boste jedli čim več surove oz. presne hrane. Poudarek je na sveži hrani, ki ne vsebuje kemičnih aditivov. Z jedilnika črtajte jedi, ki so kuhane ali pa tiste, ki so bile dolgo časa v pečici. S tovrstno predelavo se izgubi prvoten okus in hranilna vrednost hrane. Poleg tega človeški organizem ne more prebaviti vseh delcev presne hrane, zato takšna dejansko vsebuje manjšo kalorično vrednost, kot tista, ki je toplotno obdelana.
 
2. Ne bojte se začimb! Ne samo, da začimbe popestrijo okus, poleg tega tudi urejajo presnovo, pospešujejo topljenje maščob itd. Več okusa bo imela hrana, manj jo boste pojedli.
 
3. Deviško oljčno olje je koristno za zdravje, še posebej pa je pomembno v času diet. Priporočljivo je, da z oljčnim oljem nadomestite rafinirana olja, vendar ga uporabljajte v manjših količinah. Vaše solate in druge jedi bodo pridobile na posebnem okusu, vaše telo pa bo preskrbljeno z zdravjem. Eksperimentirajte tudi s kokosovim oljem. Alkalizira in ureja presnovo. Pravijo, da naj bi celo pospeševal metabolizem maščob.
 
4. Hrano pripravljajte na teflonski ponvi ali na žaru, da hrane ne pripravljate na podlagi maščob (če se tega vseeno lotite, uporabite zgolj nekaj kapljic olja in nič več). Če si zaželite nekoliko bolj mastne hrane, pazite, da poleg ne uživate ogljikovih hidratov.
 
5. Juhe in zakuhe bodo boljšega okusa, če ju pripravljate iz sveže zelenjave (zeleno dodajajte na koncu, ko je juha že skorajda nared).
 
6. Odpovejte se oziroma zelo poredkoma jejte svinjino, klobase, hot doge, pršut, mesne kroglice, zrezke, pečeni krompirček. Tovrstno hrano zamenjajte s svežim sadjem in zelenjavo ter nepredelanim mesom in ribami.
 
7. Pred vsakim obrokom spijte kozarec limonade s ščepcem kajenskega popra. Limona in vroča začimba močno alkalizirata, urejata presnovo, poleg tega pa bosta tudi zmanjšali apetit.
 
8. Sadje jejte le med obroki (ne kot sladico) in pazite, da bosta od zadnjega obroka minili dve uri.
 
9. Ko bi nekaj sladkega, si naredite domačo presno čokoladno kremo. Potrebujete avokado in presen kakav Dodate lahko tudi namočene oreške in suho sadje. Izredno okusno, veliko bolj zdravo in vsekakor prijaznejše do vitke linije.
 
10. Zjutraj telovadite 15 minut - na tešče. 2 minuti skačite na mestu, nato naredite 50 trebušnjakov, 10 počepov in 5 sklec. nato ponavljajte vaje, dokler ne mine 15 minut. Z jutranjo vadbo boste pospešili presnovo in kalorije porabljali cel dan.

Sensilab priporoča

Bolj enostavno ne gre!

30 DAYS Slim Women je popoln shujševalni program, saj povezuje fizično aktivnost, shujševalno dieto in prehranska dopolnila, ki trojno učinkujejo na izgubo kilogramov.

Prehranska dopolnila (samo 3 kapsule dnevno)

Program 30 DAYS Slim Women je narejen ekskluzivno za ženske, zato rešuje vse bistvene izzive žensk, ki so na dieti. Poleg priročnika z nasveti, dieto in programom vadbe vsebuje tri naravne izdelke, ki spodbudijo telo k odpravljanju odvečnih kilogramov na popolnoma enostaven in naraven način:

  • kapsule A - Appetite Stop - učinkovito zavirajo prekomeren apetit in preženejo občutek lakote,
  • kapsule B - Metabolism Boost - pospešijo telesni metabolizem in omogočajo, da odvečne kilograme izgubljate hitreje,
  • kapsule C - Fat Burner - pospešijo topljenje maščob in odpravljajo maščobne blazinice z vseh predelov telesa.

Dieta, ki vključuje lično natisnjeno knjižico s prilagojenim jedilnikom, seznamom dovoljenih ter prepovedanih živil in vadbami, ki jih lahko izvaja vsakdo.