Stres, uničevalec naših postav!

Vas stres pripravi, da izropate cel hladilnik? V trgovini pa najraje zaidete med police z ocvrto prehrano in slanimi ter sladkimi prigrizki? Berite dalje in izvedeli boste, zakaj se vam to dogaja.

image

Stresni dnevi v službi, gora nalog, za katere ne veste, kdaj se jih boste sploh lotili, nenehni opravki vas načenjajo. Stres se nabira – nadledvična žleza, ki proizvaja hormon kortizol, ki ga poznamo tudi kot stresni hormon, v takšnih primerih nikoli ne počiva.

Naše telo pa je prefrigano: ko smo pod stresom, še raje sežemo po slani in mastni hrani. Ste se kdaj med vožnjo iz službe, polni adrenalina, zalotili ob misli na mastno pico, ocvrt krompirček in slasten hamburger? To je to!

Razlog je - stres, stres, stres!

Stres povzroča nabiranje odvečnih kilogramov. Naše telo začne zadrževati odvečno maščobo, namesto da bi jo kurilo. Stres namreč sproža izločanje hormona, ki telesu sporoča, da mora skladiščiti odvečno maščobo. Prek hrane telo išče tudi tolažbo po napornem delovniku in sprostitev.

Maščoba, ki jo telo začne skladiščiti, se začne nabirati na bokih, zadnjici in trebuhu, napade pa tudi organe in tako otežuje njihovo delovanje. Za povrh vsega pa maščobe vplivajo še na matične celice okoli sebe, ki se tako spremenijo v še več maščobnih celic. Pomislite na pretežke ljudi – to je ta začaran krog, v katerem so se znašli.

Kako se znebiti trebušne maščobe?

S paketom Ultimativna rešitev za raven trebuh, ki vsebuje naravne rastlinske izvlečke in izbrane vitamine ter pomaga pri optimalnem odzivu na stres. To pomeni, da uravnoveša kortizol in čisti jetra ter tako prekine začaran krog, ki vodi do trebušne debelosti.

Ultimativna rešitev za raven trebuh, ki jo sestavljata Hepafar in AdrenaLux, bo poskrbela:

  • za zmanjšanje kopičenja maščob v jetrnih celicah,
  • za preprečevanje nekontrolirano pridobivanje teže,
  • umirila napade lakote in sladkorja,
  • povečala regeneracijske sposobnosti jetrnih celic in
  • vam dala učinkovito podporo nadledvični žlezi in se lažje spopadli s stresom


Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-44%
Akcijska cena 33,99 € Redna cena 60,97 €
Ogled izdelka