Hvala, stres, dovolj te imam!

Nemirno razbijanje srca, čeprav sedim, pritisk v glavi in občutek, kot da mi bo bolečina razbila lobanjo, izgubljene misli, zmedenost ter nenavadna pozabljivost, ki ji ni videti konca. Počutje, ki mi ni domače, čeprav me preplavi pogosto. Kaj je narobe, zmešalo se mi bo!

image

Če pogosto pozabljate, imate moten spanec in vas nenehno nekaj žre, potem je čas za ukrepanje. Ne jutri, ampak danes!

Motnje koncentracije, težave s pomnjenjem, težave z nespečnostjo in utrujenost so le nekateri od kazalcev, ki vam jih telo kaže, da ste pod stresom.

Stres prizadene telo kot celoto: je eden od krivcev za povišan krvni pritisk, pomembno vpliva tudi na dvig holesterola in sladkorja.

Ko greste končno na dopust, pa zbolite!

Stres vpliva tudi na imunski sistem. Zagotovo poznate zgodbe prijateljev, ki so odšli na dopust in takoj zboleli. To jim je zagodel hormon kortizol. Kortizol se je po napornih dneh v službi na dopustu vendarle znižal, rezultat znižanja ravni kortizola pa je bila bolezen.

Pubertetniški mozolji so nazaj!

Čeprav ste se od njih uspešno poslovili po koncu pubertete, se na vašem obrazu znova pojavljajo mozolji. Da so se mozolji znova prebudili, je povsem logično: akne so rezultat preveč aktivnih oljnih žlez, ki zamašijo pore. S tem se bakterija p. acnes začne preveč razmnoževati – nastajajo mozolji in akne vse vrst.

Vam delata stres in povišan hormon kortizol težave?

Odpravite jih na naraven način – s 100-odstotno naravnim izdelkom AdrenaLux, ki vsebuje 3 močne adaptogene rastline, ki povečajo odpornost na stres.

Z njim boste učinkovito:

  • uravnali telesni in psihični stres, 
  • zmanjšali simptome izgorelosti in
  • dvignili raven energije.