Oh, ta celulit: Zakaj do sedaj še nič ni delovalo?

Kaj je pravzaprav celulit, zakaj do zdaj še nič ni pomagalo in ali se ga je sploh mogoče v popolnosti znebiti?

image

Celulit nastaja v vezivnem maščobnem tkivu. Ne gre za t.i. navadno maščobo, ampak za želatini podobni snovi, ki je sestavljena iz maščobe, odpadne vode in toksinov v telesu. In ko se le ta snov prične gostiti, nastaja na površini kože tisto čemur pogovorno rado rečemo »videz pomarančne kože«.

Celulit ne pomeni debelosti, temveč nalaganje maščobnih celic v podkožju, ki se večajo zaradi neustreznega izločanja toksinov in odpadne vode iz telesa in pomanjkanja normalne prekrvavitve. Videz pomarančne kože lahko doleti vsakogar, čeprav pogosteje predstavnice nežnejšega spola. Največkrat se pojavi na zadnjici in bedrih, redkeje okrog trebuha, rok, gležnjev, pri ekstremnih primerih tudi na obrazu.

Celulit lahko postane viden na površini kože šele po 8 letih kopičenja in zgostitve maščobnih celic pod kožo. Zato je pomembno, da ga obravnavamo četudi ni viden.

Dejavniki, ki spodbujajo nastanek celulita

  • odpadne snovi v telesu
  • odpadna voda v telesu
  • staranje
  • hormonsko neravnovesje
  • slabe prehranjevalne navade
  • pomanjkanje rekreacije
  • dehidracija ali premajhen vnos vode
  • genetski faktor
  • spol itd.

Zakaj do sedaj ni nič pomagalo?

Zato ker se ga najpogosteje lotevamo od zunaj.

Masaže, solne kopeli, mineralne kopeli, pilingi in kreme so lahko odlični pripravki za izboljšanje videza kože, toda celulita se moramo lotiti od znotraj!

Kaj je v paketu 0% celulit paket?

  • SlimCut kapsule s patentirano formulo za zmanjšanje neželenih kilogramov
  • Napitek SlimCut za ekspresno izločanje odpadne vode in toksinov iz telesa
  • Kapsule CeluEnd perfect za zgladitev površine kože in odstranjevanje celulita od znotraj. 

Kako delujejo prehranska dopolnila v paketu? 

Slimcut Drainer – napitek z okusom ledenega čaja, s pomočjo katerega boste vitki »ČEZ NOČ«

Vsak dan se boste z njim čez dan prijetno odžejali, on pa bo poskrbel da bodo vaše ličnice spet izbočene, kavbojke zapete, noge kot peresce in občutek v trebuhu kot da niste jedli že nekaj dni.

Vsebuje kar 11 naravnih spodbujevalcev odvajanja vode, ki imajo izjemen diuretični učinek. Poleg vode iz telesa izločajo toksine, odpadne snovi in omogočijo, da se notranje ravnovesje ponovno vzpostavi. Z vzpostavitvijo notranjega ravnovesja, bo tudi hujšanje enostavnejše.

Ne le za lepoto, tudi za zdravje!

Tako Slimcut kapsule kot Slimcut Drainer vam ne bosta pomagala le do nižje telesne teže, ampak izdelka spodbujata tudi naravno ravnovesje v telesu – edino pot do zdravja.

Kapsule pomagajo uravnavati tudi krvni sladkor, presnovo in nivo holesterola, Slimcut Drainer pa s pospeševanjem limfnega sistema pospeši tudi izločanje toksinov iz telesa.

CeluEnd Perfect

Kapsule za odpravljanje celulita od znotraj vsebujejo inovativno kombinacijo naravnih učinkovin: ekstrakt kaktusa smokvove opuncije, ekstrakt rdeče vinske trte, čaj mate, rjavo algo Kelp, kajenski poper ter vitamina C in B6.

  • naravno zmanjšuje delež maščob v telesu ter
  • izboljša strukturo in prekrvavljenost kože.

CeluEnd perfect predstavlja nov pristop pri odpravljanju celulita, od znotraj navzven. Inovativna kombinacija sestavindeluje na celice v najglobljem delu kože in jih na naraven način spodbuja, da vzpostavijo red v kožni strukturi.

Ker CeluEnd perfect deluje od znotraj, so učinki vidni dlje časa. Ekstrakt rjave alge vsebuje tudi veliko ioda, ki je pomemben za normalno delovanje žleze ščitnice, ki uravnava presnovo v telesu.