Taji je uspelo: Izgubila sem maščobe na nogah!

Taja Kukovec je simpatična 18-letnica, ki smo jo spoznali na Slimmium izzivu. Njena želja je bila definirati telo in predvsem izgubiti maščobo. To ji je uspelo – zahvali se lahko izjemnemu topilcu maščob Slimmium BootBurn INTENSIVE

image

Taja Kukovec je navdušena nad BootBurn INTENSIVE! Z njegovo pomočjo se je znebila maščob na nogah in trebuhu.

»Priporočam ga vsem, ki bi radi na hitrejši način izgubili odvečno maščobo. Moje počutje se je izboljšalo, imam več energije, poleg tega pa nisem več tako lačna kot prej,« nam je povedala vedno nasmejana Taja.

Taja je zmanjšala delež telesne maščobe.

Več o svojem favoritu pa nam je Taja povedala v spodnjem videoposnetku. 

Največje spremembe opazi na nogah in trebuhu

Povečala pa je tudi bazalni metabolizem z 2684 na 2905, kar pomeni, da v mirovanju pokuri kar 221 kalorij več! »Izgubila sem kar nekaj maščobnih oblog in učvrstila telo. Najbolj na nogah in trebuhu.«

»BootBurn INTENSIVE me je navdušil! Ponavadi se nisem nič znojila, tudi pri telovadbi ne, ko pa sem spila ta napitek, je pa kar teklo z mene,« pravi Taja, ki je prepričana, da ji je izdelek pomagal pri oblikovanju postave.

Zakaj morate uporabljati BootBurn INTENSIVE?

BootBurn INTENSIVE je napitek z okusom breskve, ki prinaša garantirane rezultate:

  • kuri in topi maščobne obloge na zadnjici, stegnih in trebuhu
  • najmočnejši topilec maščob, ki deluje tudi, če se ne gibamo
  • izboljša razmerje med mišicami in maščobo
  • izboljšuje presnovo

Izbrana kombinacija sestavin podpira porabo in kurjenje maščob tudi, ko nismo aktivni. Da ne bo pomote, telovadbo zelo priporočamo, vendar pa je realno stanje žal drugačno. Vsak dan nam ne uspe telovaditi.

Zato pa posebno izbrana kombinacija sestavin BootBurn INTENSIVE omogoča želene rezultate brez gibanja. Skrivnost je v izjemno močni kombinaciji, ki jo ustvarjajo ingver, zelena kava, vitamin B3 in semena kole, ki bo stopila maščobo na zadnjici, nogah in trebuhu. Na poti do cilja tudi, ko sedite, spite ali počivate!


Izbrani izdelki za vas