Tako se ne boste zredili!

Decembrski prazniki, najlepši čas leta. Pa je res? Medtem, ko imajo službene zabave, družinske večerje in druženje s prijatelji nek poseben čar, imajo tudi skupno točko: veliko nezdrave hrane. Že čutite, kako se nabirajo kilogrami? Ne skrbite za to. Sedaj lahko pojeste tisti zadnji košček praznične sladice in hkrati ohranite svojo postavo. Da ne boste januarja nekaj kilogramov težji, se držite 5 zlatih pravil letošnjega fit Božiča.

image

1. Migajte

Prenajedanje z božično čokolado, gledanje televizije in druženje z bližnjimi vas lahko hitro pahnejo v hibernacijo. In ravno takrat morate začeti migati. Vstanite se, razgibajte se in se sprehodite (po hiši ali zunaj) vsakih 30-60 minut. To izboljša krvni obtok, poskrbi, da se metabolizem ne upočasni, vi pa brez posebnega truda kurite kalorije.

2. Jejte, preden odidete

Tako ne boste lačni takoj, ko pridete v goste. Stradanje ni nikoli dobra ideja – lakota bo slej ko prej udarila nazaj in vas prisilila, da pojeste več, kot bi drugače.

3. Jejte manj in pogosteje

Razdelite svoje obroke enakomerno skozi ves dan, da se izognete prenajedanju. Na ta način boste ohranili normalno raven krvnega sladkorja in se raje poslužili bolj zdrave hrane. Rezultat? Hitrejša izguba kilogramov in ohranjanje fit postave dlje.

4. Pijte veliko vode in manj alkohola

Vedno dovolj pijte. Žeja je velikokrat zamenjana za lakoto, kar pomeni, da boste jedli, namesto da bi pili. Poskrbite, da boste pili vodo skozi ves dan, še posebej pred večjimi obroki. Kozarec vode pred kosilom ali večerjo bo zmanjšal zaužito količino kalorij in vam pomagal izgubiti odvečne kilograme hitreje. Seveda pa se poskušajte izogibati alkoholu. Manj ga spijete, boljše bo.

5. Vedno načrtujte

Če ste vi tisti, ki gostite zabavo, izberite bolj zdravo hrano in prigrizke. Če zabave ne organizirate vi, si zdravo hrano prinesite s seboj. Bolje tako, kot da cel večer grizljate čips in ostale nezdrave prigrizke.

Pomešajte to z izjemno močnim paketom Zero Fat, ki bo poskrbel za:

  • Zmanjšanje napihnjenosti
  • Pospešeno izločanje odvečne vode
  • Zmanjšanje občutka lakote
  • Kurjenje maščob
  • Pretvorbo kalorij v energijo namesto v maščobo

Brez truda do maksimalnih rezultatov. Vaša največja praznična želja je uresničena. Za super rezultate vam podarjamo še -42% popust!