Tara Zupančič: "Imam več energije!"

Pokramljali smo z novim obrazom POP IN-a po končanem programu 10 DAYS Detox. Preverite kaj nam je zaupala simpatična Tara Zupančič.

image

1. Pozdravljeni, Tara. Ni več skrivnost, da ste se odločili za naš intenziven 10 dnevni razstrupljevalni program 10 DAYS Detox. Kaj vas je napeljalo, da ga preizkusite?

 Napeljalo me je preprosto - moje telo. Saj veste, so obdobja v življenju, ko skrenemo s poti in nekako zdravemu načinu prehranjevanja delamo krivico. Pa fino je tudi, da se vsako toliko časa malo discipliniram, zato je bila to idealna priložnost, da se lotim razstrupljanja.

2. Vsakdo med nami potek razstrupljanja doživlja malo drugače. Nekaterim je zlasti na začetku programa mučno, medtem ko drugi nimajo težav. Kako je bilo pri vas?

Ni mi bilo težko izločit določena »prepovedana« živila iz svojega jedilnika, saj sem že prej kdaj to storila. Je pa res, da sem občutila kako zelo je naše telo »zasvojljivo« in kako pogreša določene substance ... in tudi, kako reagira na to. Imela sem malce glavobolov in sem bila nekoliko bolj razdražljiva, vendar samo prve 3 dni.

3. Česa ste si med programom najbolj želeli?

Kave. Samo kave. 

4. Kaj v programu vam je bilo najbolj všeč?

Všeč mi je bilo, da je program izredno organiziran in uporabniku prijazen. Vse piše, vse je jasno. Od nas je odvisno samo to, kaj bomo izbrali kot alternativo, kaj bomo izpustili in seveda, koliko se bomo držali vseh navodil.

5. Pa po koncu programa? Čutite kaj, opazite kaj? Kakšni o občutki?

Ja, opazila sem neko lahkotnost v telesu. In to, da mi mlečne izdelke sedaj telo zavrača samo, ne želim si jih več tako kot poprej. Tudi več energije imam in sem manj »zaspana«, namreč imam nizek pritisk in včasih kar čez dan malo sanjam. :)

6. Vas lahko še vprašamo, kako sicer skrbite za dobro počutje in očitno lep stas?

Zame je zelo pomembno gibanje v naravi. Svež zrak. Pa tudi zadosti spanja in veliko vode. Nič posebnega, pa vendarle so to stvari, ki so zelo pomembne.

7. Vam je uspelo še koga prepričati v 10 dnevno razstrupljanje?

Svojo mati. Sicer se bo razstrupljanja lotila malce kasneje, vsekakor pa me zanima kako ji bo šlo. Poročam ;)