Aideen: “Srečna sem, končno se spet počutim dobro v svoji koži!”

24-letna Aideen se je med nosečnostjo precej zredila. Zahvaljujoč dvema čudovitima otrokoma in opaznemu preoblikovanju postave se Aideen zdaj končno dobro počuti v svoji koži in odločena je, da ostane na dobri poti. 

image

“Sovražila sem svoje telo”

"Rekla bi, da imam postavo v obliki hruške, čeprav ni bilo vedno tako. Ko sem bila noseča, sem se precej zredila."

Ko jo povprašamo, kakšen odnos je imela do svojega telesa, njen odgovor ne preseneča: “Sovražila sem svoje telo, sovražila prekomerno težo. Bila sem povsem brez forme in brez motivacije.”

Aideen se je podobno kot številne ženske počutila grozno zaradi svoje postave, to pa je vplivalo tudi na njeno razpoloženje, način življenja in samozavest

Nato pa – rešitev!

Na njeno srečo je partnerjeva mama že uporabljala kapsule Fat Out! in ji zaupala, da je njej pomagal shujšati. “Podarila mi je eno škatlico, jaz pa sem jih uporabljala še naprej, saj so mi res pomagale!”

Aideen je sicer že začela s prekinitvenim postom, ki ji je pomagal pri hujšanju, toda: “Zdelo se mi je, da potrebujem še nekaj dodatnega, kar bi spodbudilo moje hujšanje.” Aideen pravi, da je izdelek poskrbel za spremembo, hkrati pa ji je dal več energije.

Prvi rezultati že po 1 mesecu!

Aideen uporablja kapsule Fat Out! T5 Superstrength približno 5 mesecev, prvi rezultati pa so se pokazali že zelo hitro: “Po približno enem mesecu uporabe kapsule sem opazila, da se je hujšanje pospešilo, številka na tehtnici pa se je dejansko začela zmanjševati!”*

“V svojem telesu se zdaj počutim veliko bolje”

Aideen sta še posebej navdušili 2 lastnosti kapsul: “Imela sem veliko več energije in ko sem jedla, sem bila hitreje sita. S kapsulami je bilo hujšanje zagotovo hitrejše.”*

Ko jo danes vprašamo, kako se počuti, nam Aideen navdušeno pove: "V svojem telesu se zdaj počutim veliko bolje. Hočem shujšati še malo, ampak sem srečna! Počutim se zdravo in vesela sem, da imam spet postavo, v kateri se dobro počutim. Tudi več energije imam in sem bolj pozitivna.”

Fat Out! T5 – učinkovita pomoč pri hujšanju

Kapsule Fat Out! T5 so podprte s strani znanosti, obožuje pa jih na tisoče uporabnikov po vsem svetu, ki hočejo narediti spremembo v svojem življenju. Na Aideen so imele zelo pozitiven vpliv: "Izdelek je spremenil način, kako jem, vplival je na moj odnos s hrano in mi pomagal, da sem ostala motivirana."

Zaradi dolgotrajnega termogenega učinka  lahko kapsule Fat Out! T5 Superstrength kurijo maščobo podnevi in ponoči. Poleg tega blažijo telesni in mentalni stres, s čimer posledično zmanjša tudi čustveno prenajedanje in vnos kalorij ter dvigne raven energije.

Kapsule 5 v 1 so univerzalen topilec maščobe, obogaten z železom, jodom, kromom in vitaminom B3, tako priljubljene pa so, ker preprečujejo, da bi vaše hujšanje obstalo.*

Naročite jih zdaj po posebej ugodni ceni!

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

Izbrani izdelki za vas

KURJENJE MAŠČOB
-64%
Akcijska cena 25,99 € Redna cena 72,97 €
Ogled izdelka