Kako je L-karnitin pomagal Andrei oblikovati telo

Predstavljajte si ... V nekaj tednih shujšate in izgubite centimetre okoli pasu. In potem gre samo še na boljše! Preberite Andreino zgodbo o uspešni preobrazbi.

image

Ali poznate tisti občutek, ko val odločnosti preide skozi vaše telo in se počutite, kot da vam bo tokrat resnično uspelo? Andrea iz Hrvaške se je pred nekaj meseci počutila tako.

Začela je s telovadbo, z oblikovanjem svojega telesa, začenjala se je počutiti odlično - fizično in psihično - to je vse, kar si je želela.

Treninge je potrebno izkoristiti maksimalno

Čeprav se je Andrea odločila, da bo telovadila, je vsak trening želela izkoristiti maksimalno. Brskala je po internetu in iskala najboljše topilce maščobe. Na naši spletni strani je našla tisto, kar je iskala - L-karnitin.

L-Carnitine Max Power izboljša vzdržljivost, ohrani mišično maso, pospeši okrevanje mišic po treningu in, kar je najpomembneje, pretvori maščobo v energijo.

Andrea ga je uporabljala, ker je želela telovaditi s polno paro in čimhitreje oblikovati telo.

"Po nekaj tednih uporabe nisem samo videla rezultatov, temveč sem jih tudi občutila!" Andrea se spominja: "Z vsakodnevnimi treningi in L-Carnitine Max Power sem shujšala in zmanjšala obseg pasu."

Odločila se je, da gre na vse ali nič ...

K L-Carnitine Max Power je dodala 2 izdelka, ki sta bila ustvarjena za hitro izgubo odvečne teže:

  • Turbo Fix izloči odvečno vodo iz telesa in vidno oblikuje postavo že po nekaj dneh uporabe.

  • Ultimate BCAA 2: 1: 1 je njenemu telesu omogočil hitrejšo regeneracijo po vsakodnevnih treningih in poskrbel, da ohrani mišice kljub kaloričnemu deficitu, ki ga je ustvarjala s tem aktivnim življenjskim slogom. (p.s.: Ali ste vedeli, da je kalorični deficit ključen za preprečitev jo-jo učinka?)

... in delovalo je!

"Preden sem začela jemati izdelke PowGen, sem tehtala preveč, sedaj, po nekaj tednih uporabe, pa sem shujšala in s preobrazbo sem zelo zadovoljna!"

Shujšati v samo nekaj tednih bi za vsakogar bil odličen rezultat, Andrea pa je temu dodala še povečanje mišične mase zahvaljujoč PowGen izdelkom.

Z večjo mišično maso je presnova seveda boljša, kar pomaga ohraniti rezultate hujšanja in narediti telo bolj vitalno in zdravo.

Najbolj občudovanja vredno je, da je Andrea zbrala pogum in bila odločna, ko je bilo življenje najtežje. In kaj je boljšega kot najti svojo notranjo moč in se odločiti za spremembo!

"Pri izdelkih Powgen po treningu ne občutim napetosti v mišicah in bolečin. Rezultati so več kot vidni in vedno bolj sem zadovoljna, ker sem se kljub težavam pobrala in si pomagala."