Arianna: „Stran sem vrgla ohlapne kavbojke in končno spet oblekla svoje stare hlače.“

Arianna je 38-letna učiteljica v osnovni šoli in mati 7-letne hčerke. Po ločitvi se je tolažila s hrano in pridobila nekaj dodatnih kilogramov. Čez dober mesec dni jo je čakalo srečanje sošolcev iz srednje šole in želela se je predstaviti v najboljši možni luči.

Arianna

„Tolažbo sem našla v hrani – če sem iskrena, v preveliki količini hrane.“

„Nikoli nisem imela prekomerne telesne teže, niti nisem imela športne ali vitke postave. Toda ko sva se z možem ločila, sem tolažbo našla v hrani – če sem iskrena, v preveliki količini hrane.

Ko je moj zakon propadel, sem si večkrat privoščila nezdravo hrano in pecivo. Svojega videza nisem več postavljala na prvo mesto, zaradi česar sem si morala kupiti večje hlače."

„Kilogrami so se kopičili, a nisem imela motivacije, da bi jih izgubila.“ 

„Takrat sem si prvič priznala, da podoba, ki jo vidim v ogledalu, ni ravno lepa.V svoji koži se nisem počutila dobro, vendar nisem storila ničesar, da bi se to izboljšalo – kilogrami so se kopičili, jaz pa nisem imela motivacije, da bi jih izgubila. Kdo ima sploh čas za fitnes in zdravo prehrano, ko si sveže ločena mati samohranilka z redno zaposlitvijo?

Lani sem tudi imela srečanje sošolcev iz srednje šole. Ko se je vabilo pojavilo v mojem poštnem nabiralniku, me je prešinilo, da psihično in fizično nisem v najboljši formi. Ko sem ponovno prebrala vabilo, me je zajela panika – srečanje je bilo čez mesec in pol! Kako bi se lahko v tako kratkem času vrnila v formo?“

„Želela sem čim bolje izkoristiti teh 40 dni, da bi na srečanje prišla vitka.“

„Saj veste, kakšna so srečanja sošolcev – vsi se hvalijo s svojimi poklicnimi uspehi ali kažejo slike svojih otrok. To je pravzaprav tekmovanje, kdo ima najboljše življenje in obsojanje tistih, ki ga nimajo. Zato sem želela ta mesec in pol kar najbolje izkoristiti, da bi na srečanje prišla vitka in z nasmehom na obrazu.

Obljubila sem si, da bom shujšala, kolikor bo mogoče. Edino vprašanje je bilo: kako? Med raziskovanjem nasvetov za hitro hujšanje sem naletela na oglas za WaterOut XXL. Preverila sem izdelek in videla, da gre za naravni diuretik, namenjen hitrim in vidnim rezultatom oblikovanja telesa – točno to, kar sem potrebovala! Takoj sem naročila štiri pakiranja, da bi se dokončno spopadla z odvečnimi kilogrami.“

„Imela sem veliko bolj raven trebuh in čvrsta stegna, tudi celulit ni bil več tako viden.“

„Prve spremembe sem opazila po prvih desetih dneh. Moji gležnji niso bili več otekli, in ko sem se pogledala v ogledalo, bi lahko prisegla, da moj spodnji del trebuha ni bil več tako velik. WaterOut XXL je že deloval! Po enem mesecu nisem mogla verjeti zelo očitni razliki. Počutila sem se veliko lažja in prečiščena, če lahko tako rečem. Imela sem veliko bolj raven trebuh in čvrsta stegna, tudi celulit ni bil več tako viden!

Skupaj sem izgubila 5 kilogramov in nisem mogla skriti sreče! Stran sem vrgla ohlapne kavbojke in končno spet oblekla svoje stare hlače.“

„Prejela sem toliko pohval na postavo in počutila sem se odlično v svojem telesu.“

„Bala sem se srečanja s sošolci iz srednje šole – prepričana sem bila, da bodo vsi šepetali o moji prekomerni telesni teži in o tem, kako me je ločitev zaznamovala.

Toda na koncu sem prejela toliko pohval o svoji postavi in počutila sem se odlično v svojem telesu. Ljudje so me celo spraševali, kako mi je pri skoraj 40 letih uspelo obdržati svojo težo! Zato sem se odločila, da bom delila svojo zgodbo.“

Ženske prisegajo na našo prodajno uspešnico WaterOut XXL

WaterOut XXL je naravni diuretični napitek z okusom breskve ali jagode, namenjen odvajanju vode in zmanjševanju napihnjenosti. 87 % uporabnikov je zadovoljnih z njegovimi hitrimi in vidnimi učinki na oblikovanje telesa.

Arianna je s pomočjo WaterOuta XXL (okus breskve) izgubila 5 kilogramov:

  • Poveča izločanje odvečne vode za do 27* %
  • Zmanjša občutek oteklih nog za do 60* %
  • Delovanje za hujšanje 3 v 1 proti zadrževanju vode, odvečni teži in celulitu
  • Diuretično delovanje 3 v 1: podpora limfnemu, urinskemu in krvnemu pretoku

Ne glede na to, kaj vam bo dalo življenje, ga živite z dvignjeno glavo in se dobro počutite v svojem telesu z WaterOutom XXL.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-64%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 96,96 €
Ogled izdelka