Sandra: „Bila sem tako nesamozavestna, da niti svojemu fantu nisem dovolila, da bi videl moja razkrita stegna.“

Sandra se že od najstniških let spominja celulita na stegnih. Ta se je le povečeval in postajal vidnejši, ko je odrasla v 31-letno žensko.

Sandra

„Nikoli nisem imela prekomerne telesne teže. Toda že kot najstnica, ko sem nosila velikost XS, sem imela veliko celulita. Mama mi je vedno govorila, da je to genetsko pogojeno. Imela ga je vse življenje, njena sestra prav tako, njuna mama ga je imela in verjetno vsaka generacija žensk v naši družini,“ pravi.

A čeprav je celulit med ženskami pogost, saj ima kar 80 % žensk določeno stopnjo pomarančne kože, lahko še vedno močno vpliva na samozavest žensk.

„Klicali so me piščančja stegna.“ 

„Spomnim se, da kot najstnica nisem hotela nositi kratkih hlač pri telovadbi in so se mi sošolci posmehovali. Klicali so me piščančja stegna, ker so bila moja stegna tako vitka in vdrta.

Vsakič po telovadbi sem jokala v dekliškem stranišču. To je zagotovo pustilo velik pečat na moji samozavesti.

Tudi ko sem prerasla najstniška leta, sem naravnost sovražila videz svojih nog. Skozi nekatere svetlejše hlače so se videle vdolbinice, in če bi pogledali moja gola stegna, bi mislili, da sem deset, če ne celo dvajset let starejša.“

„Bila sem tako nesamozavestna, da niti svojemu fantu nisem dovolila, da bi videl moja razkrita stegna.“ 

Sandrin celulit je močno vplival na njeno vsakdanje življenje, in to ne le v toplejših mesecih.

„Nikoli nisem nosila kratkih hlač, oblek, belih hlač ali prosojnih materialov, čez kopalke pa sem vedno nosila pokrivalo.

Pri vsaki obleki, ki sem jo nosila, sem skrbela, da so bila moja stegna pokrita.

Bila sem tako nesamozavestna, da svojemu fantu še mesece po tem, ko sva začela hoditi, nisem dovolila, da bi videl moja razkrita stegna.“

„Nisem razumela, kaj delam narobe.“ 

Sandra je tako kot številne ženske iskala rešitev za svojo pomarančno kožo.

„Moja mama je bila prepričana, da ne morem storiti ničesar. Vendar sem vseeno poskusila dobesedno vse.

Od vseh krem proti celulitov do pilingov, serumov, suhega ščetkanja, toplega in hladnega prhanja, do zavijanja v folijo za živila. Nič ni zares delovalo.

In ni tako, da bi ves dan ležala na kavču in jedla čips – sem precej aktivna in se trudim jesti zdravo. Preprosto nisem razumela, kaj delam narobe.“

„Veliko sodelavk je bilo navdušenih nad njim, izdelki pa so imeli odlične ocene."

„Potem je moja prijateljica začela delati v Slimmiumu, in ker je vedela, da je celulit ena mojih največjih negotovosti, mi je priporočila Odplakni in zgladi - paket Adijo, celulit!

Očitno je slišala, da je veliko njenih sodelavk bilo navdušenih nad njim, izdelki pa so imeli odlične ocene. Zato sem mislila, da ne bi škodilo, če bi poskusila še eno stvar.“

„V nekaj tednih sem res opazil veliko razliko.“ 

Sandra je Odplakni in zgladi - paket Adijo, celulit uporabljala en mesec. Eno vrečko napitka WaterOut XXL za odvajanje toksinov in odvečne vode ter eno kapsulo Cellulite Attack dnevno za krepitev elastinskih in kolagenskih vlaken, izboljšanje mikrocirkulacije in zmanjšanje celulita.

„To ni bilo podobno ničemur, kar sem poskusila prej. V nekaj tednih sem res opazila razliko - moja koža je bila čvrstejša in manj grudičasta.

Takoj sem naročila še dva paketa – enega zase in enega za mamo, da ga preizkusi.

Zdaj sva obe navdušeni uporabnici – vsako leto pred začetkom poletja naročiva nekaj pakiranj in res imava občutek, da je razlika ogromna.

Morda sva našli način, kako nevtralizirati najine genetske lastnosti, ali pa je to le prava kombinacija sestavin, ki deluje. Kakorkoli že, to je najboljša stvar, ki sva jo kdaj poskusili!

Odplakni in zgladi: Adijo, celulit! je celovit način boja proti celulitu

Program v dveh korakih zagotavlja boj proti celulitu in njegovim glavnim vzrokom!

1. KORAK: Odplaknite odvečno vodo in toksine. To je pomembno, ker nakopičeni toksini vežejo maščobe in naredijo spodnji sloj kože še bolj neenakomeren, zadrževanje vode in napihnjenost pa lahko kožo raztegneta in zmanjšata njeno čvrstost. 

2. KORAK: Učvrstite kožo z najmočnejšim izvlečkom grozdnih lupin na trgu. Ena najbolj raziskanih sestavin proti celulitu je bogata s polifenoli, ki izboljšujejo mikrocirkulacijo in videz kože. 

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-64%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 96,96 €
Ogled izdelka