Brigitte je z našim izdelkom v svojih 60. letih našla ravnovesje

Brigitte je stara 63 let in je upokojenka. Je precej športno aktivna in uživa v nordijski hoji, plavanju, jogi, pilatesu in dvigovanju uteži. Kljub temu je Brigitte zaradi menopavze in hormonskih sprememb pridobila približno 15 kg.

Pravi, da je po 55. letu starosti postala zelo nezadovoljna s svojim videzom. Na srečo je odkrila izdelke Sensilab in je zdaj, pri 63 letih, končno zopet zadovoljna s svojim videzom.

Nadaljujte z branjem in izvedeli boste več!

image

„Naravne sestavine so me pomirile“

Brigitte je med menopavzo doživela nekaj hormonskih sprememb, ki so vplivale na njeno počutje, zato se je odločila poiskati nekaj naravnih izdelkov, ki bi ji lahko pomagali: „Po naravi sem radovedna. Želela sem preveriti, kakšni so ti izdelki, in naravne sestavine so me pomirile.“

Od takrat je preizkusila več naših izdelkov in vsi so pozitivno vplivali na njeno počutje.

Izdelek, ki je vse spremenil

Eden prvih izdelkov, po katerih je posegla, je bil AdrenaLux: „Ko sem še delala ponoči in sem potrebovala nekaj proti povišani ravni kortizola, sem želela najprej preizkusiti AdrenaLux. Takšen izdelek sem iskala že dlje časa in bila sem zelo zadovoljna, saj mi je uspelo stabilizirati težo. Nekoliko sem celo shujšala.

AdrenaLux mi je pomagal najti čustveno ravnovesje in nisem več imela želje po hrani izven glavnih obrokov.“

Čeprav je zdaj upokojena in lahko ponoči bolje spi, še vedno priporoča AdrenaLux vsem, ki bi jim lahko koristil.

Ali ste vedeli …?

Ašvaganda je dobro poznano ajurvedsko zelišče in se že stoletja uporablja za lajšanje stresa, dvigovanje ravni energije in izboljšanje zbranosti. Ašvaganda izvira iz Indije in jugovzhodne Azije, njeno ime pa v sanskrtu pomeni "vonj konja", kar se nanaša na močan vonj zelišča in njegove učinke, ki povečujejo moč. Spada med adaptogene - snovi, ki telesu pomagajo pri obvladovanju stresa. Študije prav tako kažejo, da lahko ugodno vpliva na kakovost spanca.1

„Ta izdelek mi je kot ženski resnično izboljšal življenje“

V začetku leta 2021 je Brigitte začela uporabljati prehransko dopolnilo EstroLux, ki ji je pomagalo pri nekaterih simptomih menopavze, ki jih je imela zaradi hormonskega neravnovesja. Postal je njen zanesljivi spremljevalec: „Ta izdelek mi je kot ženski resnično izboljšal življenje“

Ali ste vedeli …?

Spremembe ravni estrogena lahko povzročijo nihanje telesne teže. Estradiol, oblika estrogena, je odgovoren za uravnavanje presnove in telesne teže. Telesna dejavnost je eden najboljših načinov za obvladovanje z estrogenom povezanega povečanja telesne teže.2

„Odlična vrednost za vaš denar“

Z našo linijo izdelkov za hormonsko ravnovesje in nekaterimi našimi uspešnicami za hujšanje, kot so AdipoBurn, KiloVia in KiloShred, je Brigitte dosegla višjo raven dobrega počutja in samozavesti.

„Upam, da bom svoje rezultate še izboljšala: želela bi zmanjšati maščobo na bokih in imeti vitkejše roke. Na splošno sem zadovoljna in nimam več zadržkov pri nošenju dvodelnih kopalk.

To je odlična vrednost za vaš denar,“ sklene.

image

Pridobite neverjetne koristi za zdravje z našimi izdelki za hormonsko ravnovesje!

Sodoben način življenja lahko negativno vpliva na naše zdravje, hormonsko neravnovesje pa prizadene na milijone ljudi po vsem svetu. Naša vrhunska linija hormonskih prehranskih dopolnil lahko pomaga vzpostaviti ravnovesje na naraven način.

AdrenaLux je močno naravno prehransko dopolnilo, ki z uravnavanjem stresnega hormona kortizola pomaga odpravljati stres. Z dvema najmočnejšima rastlinskima adaptogenoma: močnim ekstraktom ašvagande (Sensoril®) in ginsengom.

EstroLux zagotavlja naravno hormonsko razstrupljanje in pomaga vzpostaviti ravnovesje z delovanjem 3 v 1 - blokira, deaktivira in izloča odvečni estrogen.

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

VIRI:

1Kubala, J. (2022, January 7). 9 proven health benefits of ashwagandha. Healthline. Retrieved August 4, 2022, from https://www.healthline.com/nutrition/ashwagandha

2 MediLexicon International. (n.d.). Estrogen and weight gain: Are they linked and how to manage it. Medical News Today. Retrieved August 4, 2022, from https://www.medicalnewstoday.com/articles/321837#other-reasons-for-estrogen-imbalance

Izbrani izdelki za vas

TOPILEC TREBUŠNE MAŠČOBE
-67%
Akcijska cena 27,99 € Redna cena 83,97 €
Ogled izdelka