Dana: „EstroLux je bil točno to, kar sem potrebovala!”

Dana Hasmanová je 44-letna mama, ki dela kot prodajalka. Čeprav je visoka 180 cm, ima postavo v obliki jabolka in preveč cm okoli trebuha in bokov ...

image

„Vedno sem bila vitka, po treh porodih pa so me začeli jeziti hormoni in s 70 kg sem prišla na 110 kg. Počutila sem se grozno, tuje v svoji koži. Bilo je zelo neprijetno. Težave sem opazila pri gibanju, oblačila so mi bila premajhna in morala sem začeti kupovati večja. Izgubila sem samozavest in nisem več imela želje po druženju. Ko so spremembo na mojem telesu začeli opažati tudi drugi, sem si rekla, da je dovolj!”

Pomagali so ji izdelki Sensilab

„Na žalost nisem dolgo zdržala na nobeni dieti ... na poti do bolj zdrave postave so mi pomagali le izdelki Sensilab, katere sem odkrila med brskanjem po internetu, ko sem iskala, kaj bi mi pomagalo pri hujšanju. Pritegnila me je široka ponudba izdelkov, dostopna cena, sestavine izdelkov in mnenja strank na spletni strani in socialnih omrežjih.”

EstroLux ji je spremenil življenje

„EstroLux je bil ravno tisto, kar sem potrebovala za odpravo svojih težav - zadrževanje vode, hormonsko neravnovesje, prekomerna telesna teža ... Po enem mesecu* uporabe sem opazila spremembo, ne da bi bistveno zmanjšala velikost obrokov; takrat se še nisem gibala, tehtnica pa je vseeno nenadoma pokazala 6 kg* manj, kar je bil zame pomemeben trenutek! Ko sem uporabljala EstroLux, se je moje življenje obrnilo za 180 stopinj. Moje razpoloženje se je izboljšalo, oblačila so se mi lepše prilegala, zabuhlost rok in stopal je izginila, izboljšala se mi je prebava. Motivacija za naprej je bila velika, začela sem jesti bolj zdravo, redno piti več vode, hoditi na daljše sprehode, svet je bil nenadoma lepši.”

Zdaj se počuti odlično!

„Počutim se odlično in lahkotno. Prej sem bila zaradi ponorelih hormonov precej muhasta, zahvaljujoč EstroLuxu pa tega ni več! Grem naprej in zagotovo bom preizkusila še vaše ostale izdelke. Vesela sem, da sem odkrila znamko Sensilab in hvala vam, saj vaši izdelki resnično delujejo. Končno se zopet počutim odlično v svoji koži, moje življenje pa je lepše in bolj zdravo.

EstroLux - naravne sestavine brez hormonov

Tudi vas muči zadrževanje vode, hormonsko neravnovesje in prekomerna telesna teža? Recite STOP težavam z EstroLuxom in obnovite hormonsko ravnovesje še danes!

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

Izbrani izdelki za vas