Harri: "Shujšal sem, še nikoli nisem imel toliko motivacije in zdaj sem srečnejši kot kdajkoli prej."

Spoznajte Harrija iz Finske, ki je zaposlen kot svetovalni delavec v osnovni šoli. Potem ko se je zredil za nekaj kilogramov, je to precej načelo njegovo samozavest in postalo mu je jasno, da je čas za spremembo. Njegove cilje so mu pomagali uresničiti izdelki Hepafar.

Vas zanima, kako se je spremenilo njegovo življenje? Nadaljujte z branjem in preberite njegovo zgodbo. 

image

Kilogrami so se nakopičili in Harri je že začel opažati posledice svojih nezdravih navad. Vedel je, da mora nekaj spremeniti. "Moja postava je vplivala na moje razpoloženje, imel sem manj energije in nisem bil več tako samozavesten. Moral sem narediti reset celotnega telesa!" nam je zaupal.

Za rešitev je poskrbel Sensilab

Harri je že prej uporabljal izdelke Sensilab in vedel je, da jim lahko zaupa. Zato si je tokrat, ko je hotel narediti spremembo v svojem življenju, za pomoč izbral paket Misija zdrava jetra – idealen 1-mesečni program za razstrupljanje.

"Hepafar fibers in Hepafar forte sta mi pomagala doseči cilje."

Po uporabi izdelkov Hepafar je opazil spremembe na vseh področjih svojega življenja: "To me je motiviralo, da sem naredil spremembe v življenjskem slogu. Skoraj povsem sem nehal piti alkohol, zdaj bolj zdravo jem in pogosteje telovadim."

Uspelo mu je tudi shujšati in njegovo razpoloženje se je povsem spremenilo: "Odvečni kilogrami so se začeli topiti in počutim se lažje. Opazno sem shujšal! Še nikoli nisem imel toliko motivacije in zdaj sem srečnejši kot kdajkoli prej."

Pozitivne spremembe navznoter in navzven

Harri je pozitivne spremembe opazil tudi pri pregledu krvi: "Tako je naneslo, da sem bil na začetku leta večkrat na pregledu krvi. Zdaj so vse vrednosti v mejah normale."

Preizkusite Hepafar program za razstrupljanje telesa tudi vi!

Kapsule Hepafar forte in napitke Hepafar fibers smo zasnovali za naravno čiščenje jeter.

Kapsule Hepafar forte vsebujejo patentiran ekstrakt pegastega badlja, zato so 10-krat močnejše od drugih podobnih izdelkov. Kapsule pomagajo očistiti, obnoviti in ščititi vaša jetra.

Za najboljše rezultate je kapsule Hepafar forte priporočljivo kombinirati z napitki Hepafar fibers.

Napitki za čiščenje jeter z vodotopnimi vlakninami akacije pomagajo izločiti toksine za temeljito čiščenje jeter. Vlaknine nase vežejo toksine, ki so jih jetra izločila med razstrupljanjem, in jih dokončno izločijo iz telesa.

Oba izvrstna izdelka najdete v 1-mesečnem paketu Misija zdrava jetra. In danes je lahko vaš po še posebej ugodni ceni:

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Izbrani izdelki za vas

CELOSTNA REŠITEV
-54%
Akcijska cena 32,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka
40-DNEVNI PROGRAM
-62%
Akcijska cena 25,99 € Redna cena 67,96 €
Ogled izdelka
30-DNEVNI PROGRAM
-57%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 81,99 €
Ogled izdelka
30-DNEVNI PAKET
-44%
Akcijska cena 33,99 € Redna cena 60,97 €
Ogled izdelka