Ilaria: „Počutim se močnejša in polna energije!“

Ilaria o sebi pravi, da je visoka in krepka, vendar nima prekomerne telesne teže. Njen življenjski slog je naporen, saj usklajuje službo in študij, v prostem času pa je športno aktivna.

image

„Delo in študij sta lahko precej stresna.“

Ilaria pojasni, da kombinacija dela v digitalnem marketingu in študija zahtevata veliko energije - poleg tega pa ima še svoje hobije:

„Delo in študij sta lahko precej stresna. V prostem času rada igram tenis in hodim na sprehode.“

Da bi našla ravnovesje v svojem vsakdanjem življenju, je Ilaria na spletu iskala prehranska dopolnila in naletela je na ThyroLux!

„Visokokakovostne sestavine, ugodna cena, dobre ocene in vsi pozitivni komentarji na družbenih omrežjih. Poleg tega pa tudi dejstvo, da ne vsebuje hormonov," so razlogi, ki jih navaja, da je želela tudi sama preizkusiti to prehransko dopolnilo.“

Počutim se močnejša in polna energije!“

Po uporabi prehranskega dopolnila ThyroLux je Ilaria opazila neverjetne spremembe!

„ThyroLux uporabljam že pet* mesecev in opazila sem nekaj zelo prijetnih sprememb,“ nam je povedala Ilaria. „Počutim se močnejša in polna energije! Izboljšala se je tudi moja koncentracija, kar mi je pomagalo pri delu in študiju!“

„Manj je vročinskih oblivov, izboljšal se je moj spanec ... Tudi moja koža in lasje so videti močnejši in boljši!“

image

ThyroLux - za podporo ščitnici brez hormonov!

ThyroLux temelji na naravnih aktivnih sestavinah in nudi podporo ščitnici brez hormonov, česar je bila Ilaria še posebej vesela. Ponaša se z močnim delovanjem 4 v 1: uravnava ščitnične hormone, pomaga pri izgubi teže, izboljša pozornost in krepi lase in kožo. Pospeši celo prebavo in pomaga pri razstrupljanju!

„Mislim, da sem zdaj v zelo dobri formi! Počutim se manj napihnjeno, moje telo pa zadržuje manj odvečne vode ... Prav tako sem shujšala, zlasti v predelu bokov in stegen.“

In ko smo jo vprašali, ali bi ga priporočila drugim...

„ThyroLux absolutno priporočam!“

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-44%
Akcijska cena 33,99 € Redna cena 60,97 €
Ogled izdelka