Kateřina: Najlepše je, ko se pogledaš v ogledalo in se lahko pohvališ

Kateřina prihaja iz Češke in dela kot varnostnica na policiji, v svojem prostem času pa rada peče. Kateřina zase trdi, da ima hruškasto postavo, ter da se že od otroštva sooča s prekomerno težo.

V preteklosti je preizkusila že več diet in preoblikovala svojo postavo, ni pa našla načina kako ohraniti ciljno telesno težo. Z izdelki Sensilab, ji je končno uspelo najti zase idealno dnevno rutino in doseči želene rezultate!

Vas zanima kako ji je uspelo? Berite naprej, če bi radi izvedeli kako je Kateřini uspelo izgubiti odvečno težo in ohraniti rezultate.

image

Rešitev je našla na spletu

‘’Sensilab je bil pravzaprav naključje. Med iskanjem rešitve za izboljšanje presnove, sem med morjem dragih izdelkov po naključju naletela na Sensilab. Prav ta dostopna cena je bila tista, ki me je prepričala v prvi nakup.

Že nekaj let uporabljam Vitamin C, Vitamin D in Essentials Vegan Omega-3, zadnjih nekaj mesecev sem pa začela jemati tudi Metabolism Boost. Opažam da, res lepo deluje v kombinaciji s trenutno dieto in pospešuje mojo prebavo. Redno jemanje Vitamina C pa je pripomoglo k izboljšanju mojega imunskega sistema, saj opažam, da sem veliko manj prehlajena.’’

image

Ali ste vedeli?

• Ko govorimo o metabolizmu, govorimo o količini energije (kalorijah), ki jih telo porabi za vzdrževanje osnovnih življenjskih funkcij. Z leti se naš metabolizem upočasni, zato naše telo potrebuje vedno manj kalorij. In kakšne so posledice? Kopičenje kilogramov in nabiranje maščob.

• Zaradi nižje ravne testosterona in manjše mišične mase, imajo ženske skoraj dvakrat počasnejšo presnovo kot moški.

‘’Pri Sensilabu mi je všeč to, da ni potrebno vsakokrat opraviti novega nakupa izdelkov, temveč se lahko na izdelke naročiš.’’

Da, prav ste slišali. Naročnina na izdelke vam omogoča enostavnejše nakupovanje, saj tako nikoli ne boste pozabili opraviti nakupa, ko vam izdelkov zmanjka. Ob sklenitvi naročnine na izdelke prejmete tudi popust!

Tudi Kateřina je izbrala ta način nakupa, saj ji je ta možnost všeč, ker: ‘’Pri Sensilabu mi je všeč to, da ni potrebno vsakokrat opraviti novega nakupa izdelkov, temveč se lahko nanje naročiš, kar pomeni, da ti mesečno pošiljajo želene izdelke. Sensilab je res super in bi ga priporočila vsem!’’

image

Recite ne odvečnim kilogramom in izboljšajte vaš metabolizem z Metabolism Boost

Številni ljudje preživijo več kot 8 ur na dan za računalnikom, potem pa sedijo še doma pred televizorjem. To ima slab vpliv na naš metabolizem. Posledica počasnega metabolizma je tudi maščoba, ki se začne kopičiti na najmanj zaželenih mestih. Rešitev: pospešite metabolizem z Metabolism Boost! - Učinkovit pomočnik pri vašem hujšanju. Metabolism Boost z učinkom 3 v 1 pospešuje presnovo, spodbuja kurjenje maščob in preprečuje absorpcijo maščob, ter tako pripomore k enostavnem a zdravem hujšanju!

Kako deluje Metabolism Boost?

  • Vsebuje rjavo morsko algo, bogato z jodom, ki pospeši metabolizem.
  • Preprečuje absorpcijo maščob.
  • Spodbudi kurjenje maščob.

Preizkusite Metabolism Boost in se poslovite od počasne presnove in odvečnih kilogramov. Pridružite se Kateřini in mnogim drugim zadovoljnim strankam po vsej Evropi.