Pavlina: "Shujšala sem in zdaj nosim manjša oblačila!"

Pavlina je 53-letna gospa s sedečim delom za prodajnim pultom. V mladosti je bila zadovoljna s svojo postavo: "Včasih sem bila vitke postave, v zadnjih 20 letih pa sem vsako leto pridobila 1 kg." Izvedela je, da ima premalo delujočo ščitnico.

Počasna ščitnica - neviden krivec za kopičenje kilogramov

Ko je delovanje ščitnice upočasnjeno, se kilogrami začnejo počasi kopičiti, raven energije pa pade. In kar je najhuje ... poveča se želja po hrani.

Pavlina je v 20 letih pridobila 20 kilogramov. "Včasih sem bila samozavestnejša, počutila sem se bolje, bila sem gibčna in boljše volje." Sčasoma pa se je njeno počutje spremenilo: "Postala sem utrujena, počutila sem se lenobno, napihnjeno, moja prebava se je upočasnila," nam je zaupala.

Toda Pavlina je uspešno izgubila odvečno težo, ki se je prej nikakor ni mogla znebiti. V svojem telesu se počuti bolje in samozavest se je vrnila. Vas zanima, kako ji je uspelo? Nadaljujte z branjem! 

image

"Odkrila sem ThyroLux, ki me je navdušil"

Med iskanjem rešitve za svoje težave je na spletu našla izdelke Glandline. "Iskala sem naravne izdelke, ki bi mi pomagali uravnovesiti delovanje ščitnice. Odkrila sem ThyroLux, ki me je navdušil! Sestavine so me prepričale. Je brez hormonov in pomaga pri premalo delujoči ščitnici. Perfektna kombinacija!"

Ste tudi vi pripravljeni, da spremenite svoje življenje?

Preizkusite ThyroLux in se ne ozirajte več nazaj!

ThyroLux ima delovanje 4 v 1: uravnava ščitnične hormone, pomaga pri hujšanju, izboljša pozornost ter krepi lase in kožo. Pričakujete lahko tudi povišano raven energije. ThyroLux bo poleg tega pospešil prebavo in spodbudil presnovo.

"Shujšala sem in imam močnejše lase!"

"Spremembe sem začela opažati po prvem mesecu," pripoveduje Pavlina. "Moje razpoloženje se je izboljšalo, saj sem shujšala in moji lasje so postali močnejši. Znebila sem se odvečne vode in nisem več napihnjena. Tudi podbradek je izginil!

Ko je delovanje ščitnice upočasnjeno, se upočasnijo vsi procesi v telesu. To vključuje tudi prebavo in kurjenje maščobe, kar pomeni, da je večja verjetnost za kopičenje odvečnih kilogramov.

"Zdaj nosim 1 številko manjša oblačila!"

Pavlina uporablja ThyroLux že 3 mesece. "Moj obraz, noge in telo niso več napihnjeni, moja prebava se je izboljšala." Poleg tega je začela živeti bolj zdravo: "Spremenila sem svojo prehrano, zdaj jem več sadja in zelenjave. Vsak dan se odpravim na sprehod s psički, imam več energije in pogosteje telovadim. Shujšala sem in počutim se boljezdaj nosim 1 številko manjša oblačila! Nimam več take želje po sladkarijah, moje slabe navade so izginile. Res sem srečna!

Poslovite se od nenehne utrujenosti, slabe koncentracije in odvečnih kilogramov! Začnite živeti svoje življenje na polno - svoj ThyroLux lahko naročite v posebni akcijski ponudbi 1+1 GRATIS!

* Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Izbrani izdelki za vas