Tinova jetra so (že) preobremenjena!

Tin Vodopivec je eden od 8 Slovencev, ki so sprejeli izziv in se lotili razstruplja svoja jetra z izdelki Hepafar. Njihove zgodbe in vsakdanjaki so različni – vsem pa je skupno, da močno obremenjujejo jetra. Ste vedeli, da so preobremenjena jetra krivec za nalaganje odvečnih kilogramov okoli trebuha? Tin se bo znebil kilogramov, ki so se mu nabrali okoli trebuha, in očistil svoja jetra, da bodo svojih več kot 500 funkcij lahko nemoteno opravljala. 

image

Tin ima pri 180 centimetrih 88,8 kilogramov, kar pomeni, da njegov ITM znaša 27,41. Kaj nam njegov ITM pove? ITM je že nekoliko višji, kar pomeni, da ima nekaj odvečne telesne teže, ki že počasi ogroža njegovo zdravje. Načeloma stanje še ni kritično, bi bilo dobro, da odvečne kilograme postopoma izgubi.

Na obremenjenost Tinovih jeter kažejo tudi drugi dejavniki:

  • previsok odstotek maščobe, ki se mu nabira predvsem na področju trebuha
  • povišan obseg trebuha,
  • povišan nivo visceralne maščobe, ki kaže na to, da se je maščoba začela nabirati okoli njegovih notranjih organov.

Tin je opravil tudi test jetrnih encimov, ki so še v mejah normale, kar po domače pomeni, da njegova jetra še niso prizadeta. Kljub vsemu pa že kličejo na pomoč, saj so preiskave pokazale, da ima povišan celokupni in slab, LDL holesterol.

To pomeni, da so jetra že preobremenjena in da je čas, da jih očisti z izdelki Hepafar.

Če jih Tin ne bi očistil, bi to stanje lahko privedlo do kupa kroničnih bolezni, kot so srčno-žilna obolenja, diabetes tipa 2, povišan nivo trigliceridov in krvni tlak.

Tin spada med 66% Slovencev

Tin sicer ne zgleda, da bi lahko spadal v skupino 66% Slovencev, ki so ogroženi, pravzaprav ob neukrepanju tvegajo zgoraj naštete bolezni. Pogosto se giba, ima redne obroke, le občasno se pregreši.

Kaj uničuje njegova jetra?

Ima pa zato velik vpliv na njegovo preobremenjenost jeter – STRES. Da njegova jetra vendarle ne delujejo, kot bi morala, ga opozarjajo nenehna utrujenost, ki meji na izgorelost, in kilogrami, ki so se mu nabrali okoli trebuha.

10-krat močnejši učinek

Zdaj bo jetra razstrupil s paketom Hepafar, ki vsebuje nova izdelka, ki vsebujeta patentirano kombinacijo učinkovin. Novi Hepafar forte vsebuje patentirano obliko pegastega badlja. Ker pa naša jetra pegasti badelj težko izkoristijo, smo ga obdali s fosfolipidi, ki si jih lahko predstavljamo kot mikroskopsko oljno kapljico. To omogoči, da naša jetra pegasti badelj 10x bolje izkoristijo in si s tem zagotovijo 10x močnejši učinek v primerjavi z drugimi izdelki.

Ni dovolj, da jetra samo učinkovito razstrupimo s kapsulami Hepafar forte. Poskrbeti moramo tudi, da se ti strupi dokončno izločijo iz telesa, sicer se bodo spet vrnili v jetra. Pri tem igrajo ključno vlogo vodotopne vlaknine akacije v napitkih Hepafar fibers.

Ko popijemo napitek Hepafar fibers, vlaknine akacije nase vežejo toksine in holesterol, ki so jih jetra med čiščenjem izločila. Vlaknine tako poskrbijo, da se toksini uspešno in dokončno izločijo iz telesa ter tako preprečujejo zamaščenost jeter

Izbrani izdelki za vas