To poletje boste nosile kratke oblekice!

Čaka vas najboljša, predvsem pa najbolj učinkovita priprava na poletne dni, ko je treba pokazati noge. Končno boste lahko oblekle tisto svojo poletno oblekico, ki jo tako rade ogledujete v garderobni omari! 

image

Letos pokažite noge, bodite samozavestne in zapeljive! Ste že pogledale svoje noge in začele odkimavati, da se to tudi letos ne bo zgodilo?

Se bo! Obljubimo vam! Imamo rešitev: Slimmium TRIO! V njem so trije izdelki, ki delujejo sinergično, kar pomeni, da se v delovanju dopolnjujejo in še povečujejo učinek. To so trije izdelki, s katerimi boste dobesedno zradirale celulit, maščobne blazinice na zadnjici, bokih in stegnih, pospešile limfni sistem in zmanjšale kalorično vrednost obrokov. To so napitek WaterOut, ki izloča za odvečno vodo, kapsule Slimmium, ki blokirajo absorpcijo kalorij in najmočnejši fat burner BootBurn INTENSIVE, ki deluje tudi v mirovanju.

Zakaj je Slimmium TRIO tako učinkovit?

Ker so v njem izdelki, ki imajo klinično dokazano delovanje, tako da vas ne more razočarati in pustiti na cedilu kot ostali izdelki. Ker ima naravne sestavine in učinkovine, katerih delovanje so potrdili tuji vrhunski strokovnjaki. Ker je nad izdelki zadovoljnih več kot 76% uporabnikov.

Ker targetira ravno tiste predele telesa, ki so najbolj na udaru poleti!

Kaj lahko pričakujete od TOP paketa?

S Slimmium kapsulami so ženske v raziskavi, ki so jo izvajali vrhunski strokovnjaki, v zgolj 2 mesecih:

  • v povprečju izgubile 2,8 kilograma
  • v povprečju izgubile 3,3 kilograme telesne maščobe
  • zmanjšale obseg stegen do 4 centimetrov
  • zmanjšale obseg zadnjice za do 5,8 centimetrov

Z napitkom WaterOut, ki ima okus maline in so ga pile tudi kot osvežujoč napitek, so izločile za kar 27% več odvečne vode kot z drugimi izdelki in tako normalizirale delovanje limfe, ki v primeru, da ne deluje, kot bi morala, prispeva veliko tudi k celulitu. WaterOut pospešuje razgradnjo maščob in izločnje odvečne vode ter toksinov iz telesa, izboljša prekrvavitev, napetost in tonus kože, aktivira in regenerira metabolizma. Prav zato je odlično orožje proti celulitu.

Uporabile so tudi BootBurn INTENSIVE, ki je najmočnejši fat burner. Njegova moč je topljenju maščob, in sicer tudi takrat, ko niste telesno aktivne. Ženske so z napitkom, ki ima okus breskve, izgubile za 5,7% več kilogramov kot tiste, ki ga niso uporabljale, poleg tega pa še izboljšale razmerje med mišicami in maščobo kar za 4%.

Slimmium TRIO je prvi paket, vsebuje izdelka, ki topita maščobe in celulit na trebuhu, stegnih in zadnjici in preprečujeta njihov nastanek.

Izberite Slimmium TRIO!