To se zgodi, če vsak dan jeste ovsene kosmiče

Zajtrk velja za najbolj pomemben obrok v dnevu, in če ga popestrite z ovsenimi kosmiči, boste svoje telo napolnili s pravo dozo zdravja. Če jih boste vključili v svojo dieto, boste izboljšali tudi svojo postavo. 

image

Ovseni kosmiči so bogati z antioksidanti, kot so selenium, vitamin E, fenolna kislina, tokotrienoli in fitična kislina. Imajo tudi visoko vsebnost fosforja, biotina, vitamina B1, copperja in magnezija. V manjši skledici, polni z ovsenimi kosmiči, najdemo kar 13 gramov proteinov ter dnevni odmerek mangana.

Če jih boste jedli že za zajtrk, se lahko veselite uspešne izgube kilogramov oziroma njihovega vzdrževanja. Ovseni kosmiči imajo nizek glikemični indeks ter preprečujejo hud padec krvnega sladkorja, ki je pogosto krivec za nenadzorovano lakoto – in pridovanje kilogramov. Z njimi boste preprečili tudi napade želje po sladkem.

Priporočamo vam, da izberete kar se da naravne ovsene kosmiče, brez dodatkov.

Najboljši rezultati 30 minut pred zajtrkom

Za tiste, ki želite res garantirane rezultate ali pa ovsenih kosmičev preprosto ne (z)morete zajtrkovati, pa priporočamo uporabo napitka PsylliSlima. Pripravite si ga še pred zajtrkom, za najboljše rezultate 30 minut pred zajtrkom.

PsylliSlim, ki ima prijeten okus borovnice, vsebuje aktivne in topne vlaknine, ki pospešujejo proces prebave in hujšanje. PsylliSlim tako kot zgoraj omenjeni kosmiči preprečuje napade lakote in želje po sladkem ter uravnava raven krvnega sladkorja. Ravno naglo nihanje hormona inzulina vpliva na kopičenje maščobnih zalog.

In kar je najpomembnejše: PsylliSlim ne vsebuje kemikalij, temveč izjemno rastlinsko mešanico, nad katero so navdušeni tudi tuji strokovnjaki. V laboratorijih so opravili cel kup analiz, ki so dokazale njegovo delovanje.

Njihov sklep: z redno uporabo PsylliSlim boste lažje in hitreje izgubili telesno težo ter preprečili kopičenje kilogramov in maščobnih oblog.

Izkoristite 50% popust ob nakupu 2 škatlic in prejmite kar 15 vrečic najboljšega pospeševalca brezplačno!