Top 3 načini, ki maksimalno topijo maščobe

Če mislite, da je skrivnost topljenja maščob v tem, da drastično zmanjšamo vnos kalorij, se motite. Vaše telo bo zmanjšan vnos kalorij razumelo kot primanjkljaj hrane, zato bo začelo z varčevanjem. V praksi to pomeni, da bo začelo kuriti manj kalorij. Tega pa si ne želite. Predstavljamo vam 3 stvari, s katerimi boste učinkovito topili maščobne blazinice na zadnjici, trebuhu in stegnih.

image

Razčistimo za začetek, kako sploh nastanejo maščobne blazinice na zadnjici, trebuhu in stegnih. Odvečna maščoba je posledica premalo gibanja in neurejene prehrane. Vendar pa to ne pomeni, da je trdovratna in da so sanje o izgubi maščobnih blazinic prepovedane!

S temi napotki boste samozavestno zakorakali v poletje.

Hrana, hrana, hrana!

Pomembno je, kaj vnesete v telo. Beljakovine v našem telesu igrajo eno od glavnih vlog, tudi pri hujšanju: če želite vitko telo in izgubiti maščobe, morate zaužiti dovolj beljakovin. Zakaj? Poleg tega, da pripomorejo k izgradnji mišic, pomagajo tudi pri izgubi maščob, saj vam dajejo daljši občutek sitosti.

In še ena skrivnost: za prebavo beljakovin boste porabili več energije kot za prebavo ogljikovih hidratov, zlasti tistih predelanih. Na tak način boste naredili 3 dobre stvari: porabili več kalorij, dlje časa boste siti in uravnali nivo inzulina, ki pa je glavni krivec za vse tiste maščobne obloge, ki se jih želite znebiti pred nastopom toplih dni.

Topli dnevi: juhu za rekreacijo na prostem

Da je vadba ključna pri topljenju maščob, ni potrebno dodatno razlagati. Zdaj, ko vas zunaj čaka spomladansko in vse toplejše sonce, ni več ovir (in izgovorov) za rekreacijo na prostem. Svetujemo, da izberete rekreacijo, ki vam bo pospešila srčni utrip. Kolo, tek in hitra hoja so top izbira!

Rešitev za tiste, ki vam zmanjka časa za rekreacijo!

Vsak dan vam ne uspe izkoristiti popoldnevov tako, kot bi si jih želeli. Včasih vam jo zagodejo službene obveznosti, spet drugič se vam preprosto ne da. Vendar to ne pomeni, da se morate posloviti od zastavljenega cilja.

Ananas je odlična rešitev: ima nizko kalorično vrednost in visoko vsebnost vode. Po tem ko ga pojeste, opazite povečano izločanje odvečne tekočine ter dodatno energijo. 

Blagodejne učinke ananasa zaužijte z osvežilnim napitkom BootBurn ACTIVE, najmočnejšim topilcem maščob, ki deluje tudi v mirovanju, med gibanjem pa pokaže ekstra moč. Njegova edinstvena kombinacija patentirane aktivne sestavine Carnipure™, ki jo je razvilo švicarsko podjetje Lonza z več kot 100-letno tradicijo, gvarane, mate in zelenega čaja, prinaša namreč kar 16% več pokurjene maščobe med gibanjem in 5-krat večjo izgubo telesne teže. Pospešeno kurjenje maščob in kalorij zaradi termičnega učinka so potrdile tudi klinične študije.

Študije so dokazale njegovo delovanje, mi smo navdušeni nad njegovim okusom in učinkom. Zdaj ste na vrsti vi! Poskusite, izgubite nimate ničesar, le kilograme in centimetre. Če z izdelkom vseeno ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar.