Topljenje maščob, ki traja in traja. Tega še niste doživeli!

Na področju športne prehrane je L-karnitin stari znanec. Študije kažejo, da poveča vzdržljivost, ki se prevaja v napredek pri vadbi, torej tudi oblikovanje postave. Kaj pa če želite rezultate dolgotrajne vadbe, pa nimate časa, da bi ure viseli v telovadnici? L-karnitin sam ne bo dovolj.

image

Za večino med nami, ki nam nekako ne znese, da bi posvetili čas, dosti časa, klesanju telesa, so morali iznajti drugo rešitev. Torej, poleg nečesa, kar aktivira kurjenje maščob (L-karnitin), še nekaj, kar podaljša ta učinek. Za večurni učinek topljenja maščob sam L-karnitin namreč ni dovolj.

Za učinek večurnega topljenja maščob je potrebna prava kombinacija

Najboljše naravne sestavine, ki podaljšajo učinek topljenja maščob, so tiste, ki povečajo termogenezo v telesu. To pomeni, da povečajo kurjenje maščob za proizvodnjo toplote. Kot kažejo raziskave, so zmagovalna kombinacija topilcev maščobe, ki traja in traja, zeleni čaj, yerba (mate) čaj in gvarana.

To je tudi skrivnost učinkovitosti novega topilca maščob BootBurn Active 1000 Strong, s katerim je postavo oblikovalo že 90.000 uporabnikov. Poleg L-karnitina vsebuje še dobro raziskano mešanico učinkovin, ki vsaka na svoj način doprinese k pretvorbi maščob v energijo:

  • L-karnitin je nujno potrebna aminokislina za kurjenje maščob, saj ponese maščobe v celično kurilnico (mitohondrij), kjer se pretvorijo v energijo,
  • zeleni čaj, yerba (mate) čaj in gvarana so znani termo brunerji, ki sprožijo, da telo poveča kurjenje maščob, da bi proizvedlo več toplote,
  • B-kompleks, ki zajema vseh 8 vitaminov B, je nujen za pretvorbo hrane v energijo,
  • papaja pa z encimom papain pomaga prebaviti beljakovine, zaradi česar so bolj dostopne telesu za izgradnjo mišic.

Študija je pokazala, da prava kombinacija poveča kurjenje kalorij za 5-krat in to za vsaj 4 ure!

Študija, v kateri so uporabili podobne sestavine, kot jih vsebuje BootBurn Active 1000 Strong, je prišla do 2 pomembnih ugotovitev:

1) skupina, ki je uživala tako mešanico, je povečala kurjenje kalorij (porabo energije med mirovanjem) za 5-krat,

2) učinek povečane porabe kalorij je trajal vsaj 4 ure po zaužitju mešanice.

Garantiramo: z 1-mesečnim paketom do najhitreje vidnih rezultatov

Za najboljše in najhitrejše učinke hujšanja smo oblikovali celosten paket Kick Me STRONG, ki podpira hujšanje 24 ur na dan – če ste aktivni ali ne.

Poleg topilca maščob z okusom manga BootBurn Active 1000 Strong vsebuje še:

  • drenažni malinov napitek Waterout Strong, ki za 3,5-krat poveča izločanje odvečne vode iz telesa in s katerim se boste kilogramov znebili skoraj čez noč, in
  • inovativni izdelek, ki ga še ni bilo na trgu, nočne drenažne kapsule WaterOut Strong Night, s katerimi boste izkoristili čas za spanje tudi za kurjenje maščob (z dokazanim učinkom 2,5-krat več izgubljene teže v primerjavi s placebom).