Moški, sprijaznite se, trebušna maščoba vam je usojena! Ampak obstaja rešitev.

Če še niste opazili trebušnega reliefa moških okrog vas, se lahko malo bolj ozrete naokrog. Če ste moški, pa lahko spustite pogled. Po naših opažanjih ima večina moških nad 30 let maščobne obloge na trebuhu, tudi če sicer niso videti pretežki. Ampak moški imajo srečo – trebuha se lahko tudi precej hitro rešijo! Preberite, kako je Ladu iz Tržiča uspelo doseči, da mu zdaj »hlače lezejo dol«.

image

Če vas zanima, zakaj začnejo moški po 30 hitreje pridobivati maščobo, je odgovor preprost - staranje. Po 30. letu začne pri moških, ki nimajo redne vadbe, upadati mišična masa, kar pomeni, da se upočasni tudi njihov metabolizem. In prav zato se jim bo hrana, ki so jo lahko prej brezskrbno jedli, zdaj začela kopičiti na trebuhu. Svoje doda seveda tudi redno uživanje (kalorij polnega) alkohola.

Zakaj se pri moških nabira maščoba predvsem na trebuhu?

Znanstveniki domnevajo, da je to evolucijska prilagoditev. Moški so bili tradicionalno lovci, trebušna maščoba (tako imenovana visceralna maščoba) pa je tista maščoba, ki se lahko najhitreje mobilizira in porabi za energijo (v nasprotju z maščobo na drugih delih telesa).

Prav zato pa je tudi nevarna, saj če je imamo preveč in če je ne porabljamo skozi športno aktivnost, sprošča maščobe v kri. Od tod pa do povišane ravni trigliceridov in slabega holesterola v krvi pa ni daleč.

Preveč maščobe povzroči tudi zdravstvene težave

»Ko zmanjka shrambe v trebuhu, se začne maščoba kopičiti v jetrih, trebušni slinavki in mišicah,« razloži Zhaoping Li, direktorica Centra za človeško prehrano na Kalifornijski univerzi v Los Angelesu. »Takrat se začnejo prave zdravstvene težave, kot so sladkorna bolezen tipa 2, visok krvni pritisk, visok holesterol in srčne bolezni.«

image

Trebuh je tudi prvi, kjer se bo poznala izguba kilogramov

Kot pove Li, se bo izguba kilogramov k sreči najprej odrazila na trebuhu. To je opazil tudi 70-letni Lado iz Tržiča, ki mu je po dveh mesecih jemanja kapsul AdipoSlim z XXL močjo »na pasu zmanjkalo cel kup luknjic«.

Lado je navdušen nad opazno spremembo, predvsem pa ima več energije za različne stvari, ki ga veselijo, kot sta rezbarstvo in izdelava mozaikov. »Zdaj je dejansko vse lažje, resnično se lažje diha. Hlače ne le da gredo lažje gor, ampak jih moram kar dobro pripeti, da mi ne lezejo dol!« 

Idealna rešitev za moške

AdipoSlim z XXL močjo je idealna rešitev za moške, saj za 50 % zmanjša trebušno maščobo po 12 tednih jemanja in takoj za 33 % poveča porabo maščob. Njegovo učinkovitost temelji na najnovejših dognanjih o delovanju fitohranil, kot so antocianini iz rdečih pomaranč, katehini iz zelenega čaja in kapsaicin iz kajenskega popra v kombinaciji z vitaminom B6, ki skupaj pospešijo kurjenje maščob.

Adijo trebuh!

Naročite kapsule po akcijski ceni tukaj >>