Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Veganski kremast sladoled? Je to sploh mogoče? Ja, seveda je :) Ne samo to, še ekstremno fantastičnega okusa je!
Sladoled je verjetno sladica, ki jo obožujemo skoraj vsi. Sama bi ga lahko jedla skoraj vsak dan.
Za voljo svoje intolerance na mleko in mlečne izdelke sem na poti do cilja – poiskati recept za veganski sladoled izumila slednjega.
To ni »kao« sladoled, ampak je čisto pravi kremasti, slastni in – kar je še posebej dobro za naš organizem – veganski sladoled.
In v čem je trik? Sila preprosto – v kokosovemu mleku :)
Polnomasten je, kremast in fantastičen za sladoled. V tem primeru vse ostale alternative – mandljevo mleko, sojino, riževo - enostavno ne sežejo kokosovemu mleku do kolen.
Kokosovemu mleku preprosto dodamo koruzni ali kateri koli drugi škrob in sladilo ter kuhamo, dokler spojina ne postane gosto pudingasta. In “voila” – tukaj je osnova za sladoled. To je to.
Da bo sladoled kar se da kremast in se kristalčki ne bodo ustvarjali, predlagam da za sladilo uporabite agavin sirup, lahko tudi javorjevega ali yacoon. Odličen bo tudi kokosov sladkor.
Okus je zaradi kokosovega mleka, jasno, kokosov. Meni je točno tak izjemen. Če si želite drugačnega okusa, predlagam,
Kremo zmrznite in postrezite. V šalčakah ali na palčkah. Slastno, okusno in primerno za vegetarijance in vegane. Noro, kajne :)?
Anja
Morda bi vas zanimalo