Ne imejte vašega vida za samoumevnega

Ali ste že slišali za sindrom računalniškega vida? Če še niste slišali zanj, ste ga z veliko verjetnostjo občutili: za milijone ljudi, ki delajo pred računalnikom vsak dan po več ur, so pekoče in utrujene oči nekaj običajnega.

image

Obstajajo pa preverjene naravne metode, ki pomagajo omiliti težave. Ker nas večina nima možnosti, da bi preživeli manj časa pred zasloni, moramo med večurnim zrenjem v zaslone oblikovati zdrave navade. Med najpomembnejšimi so: pogosto mežikanje, s katerim vlažimo oko in zmanjšujemo dražeče vplive, redno 20-minutno umikanje oči z zaslona, s katerim razbremenjujemo oči, in uživanje izdelkov, ki oči nahranijo od znotraj.

Nahranite oči od znotraj

Dolge ure pred računalniškim zaslonom so preprosto predolge za vaše oči, če jim ne zagotovite tudi ustrezne zaščite v obliki prepotrebnih hranil, ki jim pomagajo lažje prenesti vsakdanje obremenitve. V takšnem primeru so idealna pomoč pri preprečevanju težav z očmi kapsule z luteinom Vision Care.

Vision Care – »pritiska« na prave točke v očeh

Če učinek masaže ocenjujemo po stopnji sprostitve, ki jo ponuja našim razbolelim telesnim delom, potem je Vision Care izkušen maser, saj »pritiska« na prave točke.
Vision Care v eni kapsuli združuje 4 naravne sestavine, ki vsak dan zagotavljajo očem močno antioksidativno zaščito in tako podpirajo njihovo normalno delovanje tudi med večjimi napori: cink, izvleček borovnic, lutein in vitamin B2(riboflavin). 

Komu priporočamo Vision Care?

  • vsem, ki občutite utrujenost oči
  • vsem, ki slabo prenašate svetlobo
  • vsem, ki se vam oči pogosto solzijo
  • vsem, ki občasno vidite megleno sliko
  • vsem, ki zaradi naprezanja oči občutite glavobole.