Kako lahko od ponedeljka do vikenda dosežete vitkejšo postavo?

Se vam zdi, da ste videti kot sodček v kopalkah? Tudi če vlečete vase trebuh, ni videti dosti bolje? Se počutite napihnjene, ne glede na to, kaj pojeste? Pogosto smo videti debelejši samo zaradi te stalne napihnjenosti. In tu tiči ključ do najhitrejšega hujšanja. Že veste, kaj vam bo najhitreje pomagalo?

image

Začnimo s tem, kaj vam ne bo pomagalo in česa nikakor ne smete storiti: manj tekočine! To počne dosti ljudi, ki se počutijo napihnjene. Precej zmanjšajo količino spite tekočine, saj upajo, da bodo tako manj zabuhli. Vendar je to velika napaka. Zakaj?

Sicer so pravilno ugotovili, da se v njihovem telesu kopiči voda, zaradi katere se počutijo kot balon, vendar rešitev ni v tem, da nehajo piti. Čeprav zveni nenavadno, smo mogoče zabuhli prav zato, ker smo premalo pili, zaradi česar smo tako obremenili telo, da se na vse kriplje oklepa vode.

Ko je naša notranja drenaža blokirana, ni hujšanja

Vedno, ko smo napihnjeni, gre za motnjo v odvajanju toksinov iz telesa. Če povemo po domače, je limfni sistem, ki je zadolžen za odstranjevanje odpadnih snovi iz tkiv, »zabasan«. Naj vas ne preseneti, da ste v tem primeru zabuhli, saj limfni sistem iz tkiv odstranjuje tudi do dva litra vode na dan!

Ko smo zabuhli in otečeni, tkivo pritiska na drobne žile, zaradi česar tudi pomembne hranilne snovi stežka prispejo do celic. Skratka, gre za situacijo, ko se toksini nabirajo, obenem pa hranila počasneje dovajajo – to je treba čim prej odpraviti. In le tako bomo videti vitkejši!

Poleti lahko voda dodatno zastaja v telesu, ni hujšanja

Če imate težave z zastajanjem vode v telesu, je poletna vročina dodaten udarec, ker se pod vplivom večje toplote žile razširijo. Tako je odtok krvi proti srcu slabši, zaradi česar kri in tekočina začneta zastajati. Skratka, potrebujete pomoč, nekaj, kar bo limfni sistem spravilo v tek.

WaterOut z XXL močjo – naravna drenaža, s katero izgubite prve kilograme v nekaj dneh

Glasen in jasen znak telesu, naj začne izločati vodo, so naravni diuretiki, kot so regrat, opuncija, sarsaparila, javanski čaj in peteršilj. To so tudi glavne učinkovine v okusnem malinovem napitku WaterOut XXL. Glavna prednost regrata in patentirane oblike opuncije CactiNeaTM je, da sta bogata z minerali, predvsem kalijem, kar prepreči, da bi se skupaj z vodo izločili še pomembni minerali.

Ko se rešimo odvečne, stoječe vode iz telesa, se počutimo takoj lažje, kot bi čez noč odvrgli nekaj kilogramov. In to se tudi dejansko zgodi.

Z odvečno vodo pa se rešimo tudi precej toksinov, ki obremenjujejo jetra. Tako razbremenjena jetra lahko nemoteno skrbijo za presnavljanje maščob, kar je tudi ena izmed njihovih številnih nalog. To pomeni, da ne bo več v ospredju skladiščenje maščob, ampak njihovo kurjenje za energijo.

Klinične študije: za 27 % povečano izločanje odvečne vode

Klinične študije so pokazale, da WaterOut XXL za 27 % poveča izločanje odvečne vode in toksinov iz telesa ter za 60 % zmanjša zabuhlost in napihnjenost. Z resetiranjem limfnega sistema in izboljšanjem prekrvavitve pa odpravlja tudi celulit. To je recept za lepo postavo na plaži v najkrajšem možnem času!