Pri vsakem naročilu nad 30 € prejmete še Vitamin D3 2000 IU popolnoma BREZPLAČNO!

Premagajte vnetja s pomočjo kurkume

15. mar. 2019

Več kot 250 milijonov ljudi po vsem svetu ima bolezen, ki je povezana z vnetji, na primer osteoartrozo.

Znano je, da ima kurkumin močne protivnetne in antiartritične lastnosti.

Kaj pravijo študije?

V kliničnem preskušanju z naključnim razporejanjem* so ocenjevali varnost in učinkovitost kurkumina pri bolnikih z aktivnim revmatoidnim artritisom, samostojno in v kombinaciji z diflofenakom.

45 bolnikov z diagnozo revmatoidnega artritisa so razdelili v tri skupine, pri čemer so pacienti dobili: kurkumin (500 mg), natrijev diklofenak (50 mg) ali kombinacijo obeh.

Pri bolniki v vseh treh obravnavanih skupinah so se statistično pokazale precejšne spremembe, toda pri skupini s kurkuminom je bilo na splošno zaznati najvišji odstotek izboljšanja.

Kar je še pomembneje: dokazali so, da je bilo zdravljenje s kurkuminom varno in ni bilo povezano z nobenimi neželenimi učinki. Študija je poskrbela za prvi dokaz varnosti in superiornosti zdravljenja s kurkuminom pri bolnikih z aktivnim revmatoidnim artritisom. Hkrati pa poudarja potrebo po obsežnejših raziskavah v prihodnosti, da bi te ugotovitve potrdili pri bolnikih z revmatoidnim artritisom in drugimi artritičnimi stanji.

Kako lahko dobite svojo dnevno dozo kurkume?

Kurkumin sam po sebi žal ne prinaša koristi za zdravje, ki so povezane z njim. Težava je v njegovi slabi biološki uporabnosti, kar je predvsem zaradi slabe absorpcije, hitre presnove in hitrega izločanja. Obstaja več sestavin, ki lahko povečajo biološko uporabnost v primerjavi z drugimi izdelki, in uporabili smo jih pri izdelavi SUPER izdelka - AVENOBO Kurkuma.

Eno najboljših prehranskih dopolnil na osnovi kurkume na trgu:

  • 185-krat boljša biološka uporabnost v primerjavi z drugimi izdelki
  • v našem telesu ostane dlje časa
  • 1 kapsula naše kurkume je enakovredna 13 kapsulam običajnega kurkumina

*Vir: www.ncbi.nlm.nih.gov

Avenobo Curcuma 1+1 GRATIS

Kapsule kurkume v micelarni obliki za boljšo biorazpoložljivost, obogatene z vitaminom D3.

Avenobo Curcuma 1+1 GRATIS -50%

Redna cena: 49,98 €

Vaša cena: 24,99 €

× Zapri