Kako vam bo voda pomagala pri hujšanju

Vse več študij kaže na izjemen učinek, ki ga ima voda na izgubo telesne teže. Vprašanje, koliko vode bi morali na dan spiti – ali je to 8 ali 10 kozarcev -, ostaja nerazrešeno, je pa zato jasno, da ima dejanski učinek na hujšanje. Zato si natočite kozarec vode in začnite pot proti vitki postavi!

image

»Pravzaprav nič v našem telesu se ne zgodi brez pomoči vode. Vsaka misel, gibanje in oblutek je posledica gibanja vode v našem telesu. Vpliva na to, kako mislimo, čutimo, absorbiramo, prebavljamo in presnavljamo,« poudarja Jodi Stookey iz oaklandskega raziskovalnega inštituta.

Z nedavno študijo, pravi Jody, so ugotovili, da vsaj 4 kozarci vode dnevno povečujejo možnost izgube kilogramov. »Prepričani smo, da lahko voda na številne načine pomaga pri izgubi kilogramov,« dodaja. »Nadomestite sladke pijače z vodo in odpravite vnos dodatnih kalorij in ogljikovih hidratov. S tem ko boste vnesli zadostno količino vode boste uravnali nivo inzulina in pospešili topljenje maščob,« še dodaja Jody.

Dobra prebava je osnova za zdravo postavo. Osnova so zadostna količina vode, hrana, bogata z vlakninami in redna telesna aktivnosti.

Sensilab priporoča

Za dodaten in maksimalen učinek pospešitve prebave 1x dnevno spijte napitek PsylliSlim, ki vsebuje naravno mešanico indijskega trpotca, ki je bogat z aktivnimi in topnimi vlakninami, ekstraktom plodov borovnic in korenin cikorije.

Samo danes, 21. 4. 2017 do 23:59 izkoristite 20% popust ob nakupu napitka PsylliSlim. 

Preprosta izguba kilogramov!

Ta izjemna rastlinska mešanica vam bo pomagala upreti se sladki hrani in tisti z obilo ogljikovih hidratov ter znova pognala vašo prebavo v pravi tek. Vi pa boste končno začeli uživati v vitkejšem pasu in preprosti izgubi kilogramov