Šokantni vpliv hrane na kožo

Velikonočna pojedina predstavlja razvajanje brbončic, kaj pa koža? Že znameniti Hipokrat nas je učil: »Si, kar ješ!« To nedvomno drži, saj prehrana lahko izboljša naš izgled ali pa mu celo škodi. Na katero hrano pa moramo biti najbolj pozorni?

image

SOL

Se kdaj zbudite z nabuhlimi podočnjaki? Preveč soli v našem telesu lahko povzroči zastajanje vode v telesu, zaradi česar lahko naš obraz ponoči oteče- na udaru so predvsem podočnjaki, saj je koža pod očmi izredno tanka in zato se tam nabuhlost še hitreje izrazi.

SLADKOR

Sladkor je problematičen za kožo! Vsi vedo, da je čokolada škodljiva za kožo. Pa je res? Škodljiv je predvsem sladkor v čokoladi. Sladkor namreč vpliva na tkiva, na primer zmanjša vsebnost kolagena, kar povzroči še hitrejše gubanje kože.

ALKOHOL

Alkohol je naravni diuretik! Več alkohola kot popijete, bolj boste dehidrirani. Alkohol torej iz vaše kože povleče vso vlago, koža se zdi suha in pusta. Zaradi tega so tudi gube in linije bolj vidne!

MESO

Meso je kritično predvsem zaradi- SOLI! Procesirano meso pogosto vsebuje sol, ravno tako pa ga pred pripravo še sami začinimo s soljo. Bodite pozorni, da je ne uporabite preveč!

Preprečite vpliv hrane na izgled kože

Seveda se ne moremo izogniti določeni hrani, lahko pa omilite vpliv hrane na vašo kožo. UNDO Anti age kapsule polepšajo vašo kožo od znotraj navzven! Z njimi boste povečali sijaj kože in zmanjšali nepravilnosti na koži, kot so rdečica, lise, pigmentna znamenja in kolobarji okrog oči, zaradi katerih je koža utrujena in postarana. Pospešujejo tudi naravno tvorbo kolagena in elastina, zato je koža mladostna, prožna in napeta.

Bodite lepi od znotraj navzven!

Naročite UNDO Anti age tukaj:

image

Izbrani izdelki za vas