7 vročih trikov za vroče spolno življenje!

Če iščete nove načine, kako bi popestrili posteljne užitke in jih naredili še bolj strastne, berite dalje: ne bo vam žal. Vaša partnerica pod rjuho (ali pa kje drugje) vam bo hvaležno prikimavala in se naslajala nad užitki. 

image

Veste, da ima težave z erekcijo kar 130.000 Slovencev? In da je le peščica pripravljena rešiti težavo? Predstavljamo preproste trike, s katerimi si boste popestrili vroče in dolge poletne noči. Vsem je skupno, da se bodo znašli na vašem krožniku.

Sončnična in bučkina semena za posteljno eksplozijo

Semena za posteljne užitke? Seveda! Vsebujejo ogromno cinka, ki ga mimogrede vsebujejo tudi ostrige. Cink namreč povečuje proizvodnjo sperme in testosterona, obenem pa semena vsebujejo tudi hormon dopamin, ki vpliva na povišanje libida.

Erotična bomba: banana!

Rekli boste zaradi oblike, mi pa vam bomo povedali, da ne le zato, ampak tudi zato, ker vsebuje encime, ki povečajo libido, in so prva pomoč pri moški impotenci. Banana je polna tudi s kalijem, ki spodbuja nastajanje spolnih hormonov. Naslednjič predigro popestrita z grizljanjem banane in naj vaju ta rumeni sadež popelje do užitkov, ki jih še ne poznata!

Vzburite jo z zeleno!

Sliši se ... narobe, mar ne? Kaj pa, če vam povemo, da je ta dolgočasna zelenjava nabita z andosteronom, moškim hormonom, katerega vonj vzburja ženske? Da izboljšuje prekrvavljenost organov in tako prispeva k večji stopnji zadovoljstva ter užitka? Hitro se bo znašla na vašem krožniku. 

Sončna in polna strasti = lubenica

Veliiiik sadež, ki prinaša obilo posteljnih užitkov! Lubenica je bogata z antioksidantoma citrulinom in likopenom, ki pripomoreta k sproščanju krvnih žil, s tem pa izboljšata pretok krvi v spolne organe. Naravna viagra, ni kaj! Privoščite si jo za osvežitev, nato pa uživajte v njenih učinkih.

Popaj jo je imel za mišice, vi pa jo uporabite kot ...

Najbolj znan oboževalec špinače, Popaj, je to zelenjavo uporabljal za mišice, ki jih je uporabil v boju proti silaku Blutu. No, špinačo, bogato z magnezijem, pa lahko uporabite tudi kot afrodizijak. Na račun velike vsebnosti magnezija deluje kot modra tabletka, ki se uporablja pri težavah z erekcijo in spolno slo.

Bazilika, začimba za vsak seks!

Bazilika ni le odlična začimba za v kuhinjo, ampak tudi za v spalnico. Spodbudila bo spolni nagon, zato jo priporočamo predvsem tistim, ki imajo slabšo potenco.

Ena za starejše: brokoli

Tudi mi ga nismo nikoli oboževali, a morda vas bodo naslednje vrstice prepričale. Ko se moški stara, se njegov nivo testosterona vse bolj niža, viša pa se nivo estrogena. Z brokolijem boste moški odplaknili višek estrogena in se tako spet počutili moško! Brokoli vsebuje tudi acetikolin, ki poskrbi za vzburjenje. Naslednjič se mu ob kosilu ne izogibajte več!

Za močnejšo erekcijo in zagotovljen užitek že v 30 minutah priporočamo Power UP. Kapsule Power UP izboljšajo trdnost in čas trajanja erekcije. 100% naravne in brez neželnih stranskih učinkov. Kapsule so primerne za moške vseh starosti!

Poskrbite za pestre poletne noči!