Vse, kar morate vedeti o mozoljih

Tudi vam slabo voljo povzročajo ogrci in mozolji? Ne le da vas vneta mesta bolijo, temveč vam je zaradi mozoljastega videza tudi sila neprijetno? Tukaj je rešitev ...

image

Koža ima svoj naravni cikel. Prav tako mozolj. Proces obnavljanja kože lahko zmoti hormonsko neravnovesje, ki se spreminja glede na naše življenjsko obdobje. Med puberteto se izločanje loja poveča. Povečana proizvodnja loja v kombinaciji z odmrlimi kožnimi celicami vodi do zamašitve kožnih por. Rezultat je nastanek ogrcev, ki pa se lahko vnamejo, kar vodi do nastanka mozolja oziroma akne na koži. Mozolj se lahko pojavi na vsaki od tisočih por na obrazu ali drugje na telesu. Vnetje se začne približno od dva do tri tedne, preden se pojavi na površju kože. Na koži ga zagledamo kot pordelo vnetje v obliki mozolja.

Da bi prehransko dopolnilo Cerin služilo svojemu namenu, je smotrna redna in neprekinjena raba. Znatno izboljšanje kože je vidno že po 30 dneh, za resnično najboljši učinek pa se priporoča trimesečno neprekinjeno jemanje. Zadostuje že ena kapsula dnevno. Kapsule so na voljo v dveh pakiranjih, po 30 (za enomesečno uporabo) ali 60 (za dvomesečno uporabo).

Poleg kapsul boste v Cerin liniji našli še druge izdelke Cerin za nego aknaste in problematične kože:

  • Cerin čistilni gel z eteričnim oljem čajevca je namenjen učinkovitemu čiščenju problematične kože. Z blagim antiseptičnim delovanjem oži pore ter vzpostavlja ravnovesje maščobe in vlage v koži. Hkrati kože ne izsušuje.
  • Cerin negovalni kremni gel z laktoferinom in alantoinom je namenjen negi kože. Lahka gelna struktura se hitro vpije in zagotavlja dolgotrajni mat videz kože. Kožo pomirja, zmanjšuje nastanek novih mozoljev in izboljša enakomernost tena kože.
  • Cerin gel za sušenje mozoljev z vitaminom B3 in timijanom ponuja hitro rešitev. Pomiri vneto mesto, ublaži rdečino, mozolj se zmanjša in hitro izsuši. Se hitro vpije in zato omogoča takojšen nanos pudra.