Z dokazano metodo nad nevarno trebušno maščobo

Trebuh in maščobni obročki, ki se nabirajo na tem delu telesa, so eden najpogostejših razlogov za slabo voljo pri tistih, ki bi se radi znebili odvečnih kilogramov. Toda kdo se lahko upre “cartanju” s piškoti in poležavanju na kavču po službi, ko res nismo na volji, da bi se šli aerobiko? Zelo težko je spremeniti življenjski slog, ko nam stvari, ki jih počnemo, vzamejo preveč časa in energije. Zadeva postane lažja, ko ugotovimo, da je nabrano trebušno maščevje lahko precej nevarno.

image

Visceralna (trebušna) maščoba se nabira okrog notranjih organov

Čeprav je nabiranje maščevja v trebušni votlini največkrat zelo vidno, se lahko pojavi tudi pri vitkih osebah. Gre za telesno maščobo, ki je shranjena okrog številnih notranjih organov, kot so jetra, trebušna slinavka in črevesje.

Večja količina trebušne maščobe torej ni samo estetsko nezaželena, povezana je tudi s povečanim tveganjem za raznovrstne zdravstvene težave (bolezni srca in ožilja, sladkorno boleznijo itd.). Zato moramo poseči po metodi, ki bo poleg bolj zdrave hrane in več gibanja učinkovito pomagala odpraviti nevarno maščevje!

Presnovni sindrom = epidemija sodobnega sveta

Presnovni ali metabolni sindrom je vsekakor eden izmed najbolj tipičnih zdravstvenih problemov našega časa. Največji pokazatelj razvoja presnovnega sindroma je trebušna (visceralna) maščoba, ki lahko v kombinaciji z drugimi simptomi predstavlja resno nevarnost za zdravje.

Presnovni sindrom je torej skupek telesnih stanj, ki ustvarjajo pogoje za razvoj bolezni srca in ožilja, sladkorne bolezni, rakavih obolenj itd. Povezan je s povišanim krvnim tlakom, znižanim nivojem dobrega (HDL) holesterola in z odpornostjo na inzulin.

Z dokazanim delovanjem nad prekomerno maščevje

Ugotovili smo torej, da odpravljanje prekomerne trebušne maščobe ni pomembno samo za rezultate hujšanja, pomembno je tudi za splošno počutje in dolgoročno zdravje.

Slimcut STAR je povsem nov izdelek, ki združuje edinstveno kombinacijo preizkušenih aktivnih sestavin. Poskrbi za boljše počutje, nevtralizira proste radikale, uravnava delovanje imunskega sistema, zmanjša absorpcijo maščob in pospeši njihovo izgorevanje, pomaga pri uravnavanju prebave, skrbi za čvrsto kožo, predvsem pa dokazano vpliva na dejavnike, ki povzročajo presnovni sindrom.

Delovanje edinstvene kombinacije učinkovin sta dokazali dve dvojni slepi študiji

V prvi klinični študiji je 60 prostovoljk vsak dan jemalo 2 kapsuli 30 minut pred glavnim obrokom. Med sodelovanjem v študiji nobena od prostovoljk ni spremenila načina življenja ali načina prehranjevanja, prepovedana pa so bila tudi vsa druga prehranska dopolnila. Študija je pokazala, da kombinacija učinkovin v izdelku Slimcut STAR:

  • zmanjša obseg trebuha,
  • zmanjša kožno gubo na trebuhu.

Naravne učinkovine so dokazano delovale brez spremembe življenjskega sloga ali načina prehranjevanja.

V drugi klinični študiji je sodelovalo 43 odraslih. Ta skupina prostovoljcev ravno tako ni spremenila načina življenja ali načina prehranjevanja. Med potekom študije so udeleženi jemali 2 kapsuli na dan 30 minut pred glavnim obrokom. Še uspešnejša druga študija je pokazala: 

  • udeleženi so bili uspešnejši pri zmanjševanju telesne teže,
  • udeleženi so bili uspešnejši pri zniževanju indeksa telesne mase,
  • povišal se je nivo hormona adiponektina, ki neposredno vpliva na izgubljanje odvečne maščobe,
  • znižal se je nivo trigliceridov, ki so najpogostejša oblika nabranega maščevja v telesu.

To pa še ni vse! Edinstvena kombinacija naravnih aktivnih učinkovin bistveno pomaga pri preprečevanju nalaganja maščobnih celic

Slimcut STAR vsebuje naravni izvleček rjave morske alge (Ascophyllum Nodosum), ki je  bogata s kalijem, kalcijem, železom, manganom in fitokompleksi in dokazano pripomore k zmanjševanju maščobnih zalog in blazinic, neposredno vpliva na presnovo maščob, predvsem pa preprečuje nalaganje novih trdovratnih oblog.

Ker Slimcut STAR vsebuje tudi kombinacijo karambole, čajevca in kivija z več kot 50%-60% polifenolov, kofeinom in predvsem vitaminom C, uspešno ščiti celice pred oksidativnim stresom. Polifenoli in rastlinska hranila so ekstremno močni antioksidanti, ki varujejo DNA pred poškodbami, ki vodijo v počasnejši metabolizem. Odlična kombinacija za več energije, boljše počutje in vitkejše telo.

Dodan naravni izvleček indijskega datlja (ta ima dolgo zgodovino v tradicionalnih načinih odpravljanja debelosti) dodatno pripomore k znatno boljši prebavi, odpravlja neprijetne občutke v želodcu in ostale prabavne težave.