Z njegovo pomočjo 99 % ljudi ni zbolelo. Tudi Mojca.

Ne, ni šala. To potrjujejo naši zadovoljni uporabniki in v to se lahko prepričate tudi vi. Kot je potrdilo 99 % uporabnikov, so se v roku dveh dni s pomočjo naših okusnih napitkov počutili bolje, od tega 7 % še isti dan, 37 % pa naslednji dan.  Če se želite izogniti prehladu, vam naše izjemno učinkovite napitke priporoča 99 % uporabnikov.

image

O čem govorimo?

O izdelku ImunoStar, ki ima kar 21 učinkovin, ki aktivno podpirajo našo imunsko vojsko, torej celice imunskega sistema.

Kaj vsebuje ImunoStar?

ImunoStar vsebuje 7 vitaminov, 7 mineralov in 7 aminokislin. 

In zakaj je ImunoStar tako učinkovit?  

Ker vsebuje tisto, kar vaše imunske celice najbolj potrebujejo, ko se morajo odzvati v velikem številu na napad mikrobov (bakterij in virusov). Da potrebuje izbrane vitamine in minerale, je splošno znano. Manj znan pa je pomen aminokislin, osnovnih gradnikov beljakovin, ki so ključne za dober imunski odziv. ImunoStar vsebuje 7 aminokislin, ki jih lahko naše telo uporabi za izgradnjo in dobro delovanje imunskih celic.

Če naš imunskih sistem nima na voljo dovolj aminokislin, bo slaboten in počasen, saj ne bo mogel izdelati dovolj imunskih celic.

Primerjava z avtomobilom: S skoraj praznim rezervoarjem v avtu (premalo dostopnih aminokislin v telesu) ne boste prišli v visok klanec (izjemne preizkušnje za telo, kot je bolezen). Gorivo se bo med vzponom pospešeno porabljalo in ga bo zmanjkalo, še preden boste na vrhu. Avto pa bo zlezel navzdol ali obtičal (oslabljen imunski sistem).

Kaj so aminokisline?

So najmanjše legokocke, iz katerih so sestavljene beljakovine. Vsi smo že slišali, da so beljakovine pomembna hranila, ki nam pomagajo graditi mišice. So pa precej več:

  • Te spojine so tudi pridni delavci, specializirani za različne poklice. Izvajajo različne aktivnosti, ki nam omogočajo, da sploh živimo: ene pospešijo kakšno reakcijo (encimi), druge omogočajo prenos maščobnih kislin in drugih snovi po krvi, spet tretje prehajanje snovi v celico …
  • Beljakovine krožijo po krvi, gradijo naše kosti, kožo, zobe, lase in nohte, pa tudi žile in še in še. Iz njih so tudi številne signalne molekule, ki prenašajo sporočila po telesu: nekatere, povezane z imunostjo, prenašajo sporočila „Gremo v obrambo, sovražniki nas napadajo!“, druge pa, denimo hormoni, kot je inzulin, sporočajo: „Dejmo že pospravit ves ta cuker v celice!“

Prav zaradi te izjemne sestave so napitki ImunoStar tako hitro učinkoviti in je z njimi zadovoljnih 99 % uporabnikov. Prepričani smo, da boste tudi vi med njimi.