Z vodo nad celulit!

Premagajte celulit pred poletjem – tu je nekaj nasvetov, s katerimi boste samozavestno zakorakale v poletje. Poslovite se od dolgih hlač in brisače, zavite okoli bokov in zasijte v kopalkah, ki jih občudujete v svoji omari!

image

Voda je pomembna za naše telo – vsak dan bi morali spiti vsaj 2-3 litra. Ne samo zaradi uravnavanja metabolizma, njene sposobnosti zmanjšanja bolečin, temveč tudi zato, ker odstranjuje škodljive snovi oziroma t.i. toksine iz telesa. To poteka prek črevesja, ledvic in limfnega sistema, ki je tesno povezan z največjim sovražnikom žensk – celulitom.

Celulit je, preprosto povedano, posledica odpadnih presnovnih produktov, ki potujejo po limfi in vodi  - ko začne ta zastajati, nastajajo drobni vozlički, ki jih že lahko zatipamo.

Če ogromno sedite, še poslabšujete stanje, saj povečujete zastoj limfe in količino odpadnih snovi. 

Da bi se rešili celulita, morate spodbuti delovanje limfnega sistema!

Pri tem vam bo pomagala voda: da jo pijete v zadostni količini in da jo izločite višek, ki zastaja v vašem telesu in je preplavljena s toksini.

Zakaj zastaja odvečna voda v telesu?

Voda v telesu zastaja, ker se limfni sistem poleni. Vzroki so različni: zaradi premalo gibanja, spanca, genov, nepravilne prehrane, stresa in drugih zunanjih dejavnikov.

Kako jo izločiti?

Odvečno vodo lahko izločate s pomočjo pitja vode, vendar pa vam bo na ta način to težko uspelo. Priporočamo vam napitek WaterOut, ki ima prijeten okus maline, tako da boste imeli občutek, da pijete osvežujoč napitek.

Kako deluje WaterOut?

WaterOut vam bo pomagal izločiti strupe iz telesa, saj bo s pomočjo 6 naravnih izvlečkov spodbudil pretok limfe po telesu. Deluje povsem naravno, delovanje teh izvlečkov pa se med seboj dopolnjuje.

Deluje kot limfna drenaža, ki pospešuje razgradnjo maščob in izločanje odvečne vode ter toksinov iz telesa, izboljša prekrvavitev, napetost in tonus kože, aktivira in regenerira metabolizma ter je super orožje proti celulitu.

In še to: z odvečno vodo se boste znebili tudi prvih kilogramov! Sprememba, ki jo boste opazili že po prvih nekaj dneh. Sprememba, ki se vam bo obrestovala, saj so klinične študije pokazale, da so uporabniki po uspešnem izločanju odvečne vode uspešneje izgubljali odvečne kilograme.

Kako ga jemati?

Vsak dan, najbolj kar zjutraj oziroma dopoldne, si pripravite napitek WaterOut: 1 vrečko raztopite v 1 litru vode in spijte. Priporočamo redno in vsaj 1-mesečno kuro. 

Izbrani izdelki za vas