Tega vam ni povedal še nihče: Za hujšanje ni dovolj, da nehate jesti sladkarije!

30. jan. 2019

Da ne bo pomote: nehati jesti sladkarije je odličen začetek, vendar ima ta pristop dve veliki slabosti. Ne bo vam prinesel hitrega rezultata, kot si ga želite, in težko je vztrajati, ko nas skušnjave obdajajo na vsakem koraku. Da bi res kar najhitreje prišli do postave, ki si jo želite, morate najprej poskrbeti za dobro delovanje limfnega sistema. Preverite, zakaj!

Večina ljudi ne ve, da imamo v telesu poleg krvnih žil še en sistem žil – v njem se namesto krvi pretaka limfa, ki je je kar 2x več kot krvi! To je limfni sistem, brez katerega bi bili videti kot vodni balon. Ena izmed njegovih najpomembnejših nalog je namreč prečrpavanje odvečne vode iz telesa.

Če je limfni sistem slabo pretočen, nam nobena dieta ne pomaga

Ker limfni sistem skrbi, da v telesu ne zastaja odvečna voda, se njegovo slabo delovanje takoj pozna. Zabuhlost, napihnjenost, otekanje so tipični znaki. V takih okoliščinah se lahko odrečete vsem svojih najljubšim pregreham, pa vam bodo vsa krila še vedno preozka, počutje in samozavest pa bosta na psu.

Zato morate najprej poskrbeti za normalno pretočnost limfnega sistema, torej za to, da se lahko vsa ta odvečna voda prečrpa in neha zastajati v telesu.

Zakaj je dobro delovanje limfnega sistem nujno, če želimo shujšati?

En razlog je zelo preprost: kot rečeno, se v vašem telesu se zadržuje več litrov odvečne vode, zaradi česar ste videti in se počutite napihnjeni.

Drug razlog pa je, da vsa ta odvečna voda pritiska na krvne žile, zaradi česar je poslabšana prekrvavitev. Ker se po krvi do vsake celice v telesu prenaša kisik, ki je nujno potreben tudi za kurjenje maščob, je logična posledica, da tudi hujšati ne moremo. Slabša prekrvavitev = manj kisika prispe do celic = manj maščobe se pokuri.

Tretji razlog, ki ga podpirajo raziskave v zadnjih letih, pa je, da iz slabše delujočih limfnih žil v okolišnje tkivo pronicajo maščobe. Limfni sitem je namreč zadolžen tudi za prenašanje zaužitih maščob iz črevesja v kri. Te maščobe, ki pronicajo iz limfnih žil v okolišnje tkivo, potem sprožijo tako povečanje obstoječih maščobnih celic kot nastajanje novih – skratka, debeljenje.

Kako z naravno drenažo izločiti 3,5-krat več odvečne vode in shujšati skoraj čez noč?

Napitek WaterOut Strong so naši strokovnjaki oblikovali prav s tem namenom: s pomočjo najučinkovitejših naravnih sestavin poskrbi, da odvečna voda zapusti telo, kar je prvi korak do učinkovitega hujšanja. Tudi klinične raziskave potrjujejo njegovo izjemno delovanje: za 3,5-krat poveča izločanje odvečne vode iz telesa, za 60 % zmanjša otekanje, več kot 80 % uporabnikov pa potrjuje njegovo učinkovitost.

Marsikateri skeptik hitre shujševalne rezultate pripisuje »samo« vodi, ki naj bi jo izgubili. Ampak čeprav se temu posmehujejo, je to edini pravi začetek. To ni običajna voda, katere izguba pomeni dehidracijo, ampak tista voda, ki zastaja v telesu in nam škodi.

Naše stranke so presrečne, ko se končno rešijo te odvečne vode, z njo pa tudi zabuhlosti in napihnjenosti. To je namreč glavna ovira, ki jim preprečuje, da bi shujšali, čeprav so pridni kot mravljice ter se odrekajo sladkarijam in drugim pregreham. Prav s pretočnostjo limfnega sistema in z izločanjem odvečne vode se odpre pot kurjenju maščobe, kot smo opisali že zgoraj.

Garantiramo: z 1-mesečnim paketom do najhitreje vidnih rezultatov

Za najboljše učinke hujšanja smo oblikovali celosten paket Kick Me STRONG, ki je tako sestavljen, da podpira hujšanje 24 ur na dan.

Poleg malinovega drenažnega napitka WaterOut Strong vsebuje še:

  • inovativni izdelek, ki ga še ni bilo na trgu, nočne drenažne kapsule WaterOut Strong Night, s katerimi boste izkoristili čas za spanje tudi za kurjenje maščob (z dokazanim učinkom 2,5-krat več izgubljene teže v primerjavi s placebom), in
  • vrhunski topilec maščob, mangov napitek BootBurn Active 1000 Strong, ki za 5x poveča kurjenje kalorij in zagotavlja povečano kurjenje maščob tudi 4 ure po zaužitju.