Tega vam ni povedal še nihče: Za hujšanje ni dovolj, da nehate jesti sladkarije!

Da ne bo pomote: nehati jesti sladkarije je odličen začetek, vendar ima ta pristop dve veliki slabosti. Ne bo vam prinesel hitrega rezultata, kot si ga želite, in težko je vztrajati, ko nas skušnjave obdajajo na vsakem koraku. Da bi res kar najhitreje prišli do postave, ki si jo želite, morate najprej poskrbeti za dobro delovanje limfnega sistema. Preverite, zakaj!

image

Večina ljudi ne ve, da imamo v telesu poleg krvnih žil še en sistem žil – v njem se namesto krvi pretaka limfa, ki je je kar 2x več kot krvi! To je limfni sistem, brez katerega bi bili videti kot vodni balon. Ena izmed njegovih najpomembnejših nalog je namreč prečrpavanje odvečne vode iz telesa.

Če je limfni sistem slabo pretočen, nam nobena dieta ne pomaga

Ker limfni sistem skrbi, da v telesu ne zastaja odvečna voda, se njegovo slabo delovanje takoj pozna. Zabuhlost, napihnjenost, otekanje so tipični znaki. V takih okoliščinah se lahko odrečete vsem svojih najljubšim pregreham, pa vam bodo vsa krila še vedno preozka, počutje in samozavest pa bosta na psu.

Zato morate najprej poskrbeti za normalno pretočnost limfnega sistema, torej za to, da se lahko vsa ta odvečna voda prečrpa in neha zastajati v telesu.

Zakaj je dobro delovanje limfnega sistem nujno, če želimo shujšati?

En razlog je zelo preprost: kot rečeno, se v vašem telesu se zadržuje več litrov odvečne vode, zaradi česar ste videti in se počutite napihnjeni.

Drug razlog pa je, da vsa ta odvečna voda pritiska na krvne žile, zaradi česar je poslabšana prekrvavitev. Ker se po krvi do vsake celice v telesu prenaša kisik, ki je nujno potreben tudi za kurjenje maščob, je logična posledica, da tudi hujšati ne moremo. Slabša prekrvavitev = manj kisika prispe do celic = manj maščobe se pokuri.

Tretji razlog, ki ga podpirajo raziskave v zadnjih letih, pa je, da iz slabše delujočih limfnih žil v okolišnje tkivo pronicajo maščobe. Limfni sitem je namreč zadolžen tudi za prenašanje zaužitih maščob iz črevesja v kri. Te maščobe, ki pronicajo iz limfnih žil v okolišnje tkivo, potem sprožijo tako povečanje obstoječih maščobnih celic kot nastajanje novih – skratka, debeljenje.

Kako z naravno drenažo izločiti 3,5-krat več odvečne vode in shujšati skoraj čez noč?

Napitek WaterOut EXTREME so naši strokovnjaki oblikovali prav s tem namenom: s pomočjo najučinkovitejših naravnih sestavin poskrbi, da odvečna voda zapusti telo, kar je prvi korak do učinkovitega hujšanja. Tudi klinične raziskave potrjujejo njegovo izjemno delovanje: za 3,5-krat poveča izločanje odvečne vode iz telesa, za 60 % zmanjša otekanje, več kot 80 % uporabnikov pa potrjuje njegovo učinkovitost.

Marsikateri skeptik hitre shujševalne rezultate pripisuje »samo« vodi, ki naj bi jo izgubili. Ampak čeprav se temu posmehujejo, je to edini pravi začetek. To ni običajna voda, katere izguba pomeni dehidracijo, ampak tista voda, ki zastaja v telesu in nam škodi.

Naše stranke so presrečne, ko se končno rešijo te odvečne vode, z njo pa tudi zabuhlosti in napihnjenosti. To je namreč glavna ovira, ki jim preprečuje, da bi shujšali, čeprav so pridni kot mravljice ter se odrekajo sladkarijam in drugim pregreham. Prav s pretočnostjo limfnega sistema in z izločanjem odvečne vode se odpre pot kurjenju maščobe, kot smo opisali že zgoraj.

Garantiramo: z 1-mesečnim paketom do najhitreje vidnih rezultatov

Za najboljše učinke hujšanja smo oblikovali celosten paket Kick Me STRONG, ki je tako sestavljen, da podpira hujšanje 24 ur na dan.

Poleg malinovega drenažnega napitka WaterOut EXTREME vsebuje še:

  • napitek NightBurn EXTREME, s katerimi boste izkoristili čas spanja tudi za kurjenje maščob, poleg tega pa vam bo pomagal lažje zaspati in zmanjšal željo po večernih prigrizkih 
  • vrhunski topilec maščob, mangov napitek FatBurn EXTREME, ki poveča kurjenje kalorij in izboljša učinke vsake vaše vadbe.


Stopite na pot do zdravega in zadovoljnega življenja! Svetovalnica za boljše počutje Sensi Vital ponuja brezplačne meritve in osebno svetovanje. Za več informacij in prijavo kliknite TUKAJ »

Izbrani izdelki za vas