Želite raven trebuh? Pozabite na diete in trebušnjake!

Pripravne na poletne mesece so se že začele, vas pa najbolj moti ravno maščoba okoli trebuha. Odločili ste se za kombinacijo diete in trebušnjakov, a rezultatov ni od nikoder. Žal nam je, vendar trebušnjaki in dieta ne bodo rešili vaših težav!

image

Mnogim neznano dejstvo je, da ima največji vpliv na to, koliko maščobe boste nosili okrog trebuha, en sam organ – jetra. Najočitnejši znak, da so jetra preobremenjena ali zamaščena, je prav kopičenje maščobe okrog trebuha. Gre za pojav, ko se v jetrih začne kopičiti maščoba, kar jetra ovira pri njihovem delovanju. Več maščobe – več težav.

Jetra namreč v telesu opravljajo več kot 500 funkcij. Med drugim jetra odločajo tudi o tem, ali bomo energijo uporabili ali jo bomo skladiščili kot odvečno maščobo. Če se v jetrih nakopiči preveč maščobe, te naloge ne morejo več najbolje opravljati, kar se kaže v nadaljnjem kopičenju maščobe okrog trebuha. Klasičen začaran krog.

Ko jetra postanejo preobremenjena …

S »šlaufki« okrog trebuha je povezana še ena naloga, ki je jetra ne morejo dobro opravljati, če so zamaščena: razstrupljanje telesa. Jetra so naša glavna čistilna naprava: vse snovi, ki tako ali drugače vstopijo v naše telo, gredo skozi to čistilno napravo.

Če so jetra preobremenjena, ne morejo več sproti odstranjevati strupov. Kaj je rezervni scenarij, da naše telo ne bi bilo preplavljeno s strupi? Treba jih je spraviti na varno. In toksini so najvarneje spravljeni v maščobi. Zato se v primeru preobremenjenih jeter maščoba pogosto kopiči tako v njih kot okrog pasu.

Kaj povzroča zamaščenost jeter?

Živimo v časih, ko je zamaščenost jeter zelo pogost pojav. Kopičenje maščob v jetrih sproži stalni stres, kajenje, hitra in s hranili osiromašena hrana, tudi tista iz menz, uživanje sladkanih pijač, onesnažen zrak, kemikalije iz kozmetike, različna zdravila (tudi protibolečinska in kontracepcija) in še bi lahko naštevali.

Da zamaščena jetra postajajo že prava epidemija, kaže tudi podatek, da ima zamaščena jetra kar 500.000 Slovencev! Verjetnost, da smo med njimi tudi mi in vi, je torej ogromna!

Očistite jetra in se znebite »šlaufov« okoli trebuha

Po vsem prebranem, vam je najbrž zdaj razumljivo, zakaj se ne morete trebušne maščobe rešiti samo s trebušnjaki in različnimi dietami. Tako boste shujšali povsod drugam razen v trebuh. Jetra je treba očistiti, jim pomagati se rešiti nakopičene maščobe in toksinov, ki jih obremenjujejo.

Le tako bodo vaša jetra spet sposobna razgraditi maščobe. Spremembe pa boste opazili tudi na počutju: utrujenost bo izginila, izboljšala se vam bo prebava, učinek bo opazen tudi na vašem imunskem sistemu.

Jasmin lahko po 13 letih spet obleče velikost M!

45-letni Vrhničan Jasmin je po koncu aktivne športne kariere pridobil kar nekaj kilogramov. Večino prav na trebuhu, ki mu je začel viseti čez pas. Zato se je odločil za razstrupljanje s kapsulami Hepafar. Sam pravi, da na začetku velikih sprememb sploh ni opazil, vse dokler ni kupil nove jopice. »Najbolj me je presenetilo, ko mi je bila prav jopica velikosti M! To ne moreš verjeti. M-ja nisem nosil že več kot 13 let. Takrat sem imel 70, 72 kilogramov,« pojasni nazorno. »V službi so spremembo opazili vsi,« pove Jasmin. »Dejansko so videli, da se spreminjam. Na začetku so se nekateri delali norca, zdaj pa me sprašujejo, kako mi je uspelo,« se kar smeji Jasminu.

»Po porodu nisem uspela shujšati …«

Podobno kot številne druge mlade mamice je tudi Nina iz okolice Vranskega opažala, da se kilogramov, ki jih je pridobila med nosečnostjo, ne more nikakor znebiti. »Preizkusila sem najrazličnejše diete, vendar nobena ni imela dolgotrajnih učinkov.« Ker nič drugega ni delovalo se je odločila za razstrupljanje jeter. »Že po enem mesecu jemanja Hepafarja je razlika občutna. Boljše se počutim, več energije imam, utrujenost je izginila, pa še nekaj kil je šlo dol,« navdušeno našteva Nina.

Hepafar – rešitev za raven trebuh!

Celovito razstrupljanje jeter, s katerim boste poskrbeli tudi za raven trebuh, omogoča 1-mesečni paket Hepafar. Vsebuje dva naravna izdelka, kapsule Hepafar forte in napitek Hepafar fibers.

Kapsule Hepafar forte z revolucionarnimi učinkovinami za razstrupljanje jeter imajo trojno delovanje (razstrupijo jetra, obnovijo jetrne celice in okrepijo jetra) in klinično dokazan 10-krat močnejši učinek razstrupljanja.

Napitki Hepafar fibers pa poženejo prebavo in poskrbijo, da se strupi dokončno izločijo iz telesa.

Naročite Hepafar po akcijski ceni!

Izbrani izdelki za vas

CELOSTNA REŠITEV
-54%
Akcijska cena 32,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka