Začimba, ki kuri maščobe in pomaga pri hujšanju

Hujšanje je lahko težaven podvig, še posebej pri vseh teh izdelkih, ki obljubljajo, da vam bodo hitro pomagali do vidnih rezultatov.

Toda v kuhinji že uporabljamo začimbo, ki dejansko ustavi nastajanje maščob, pospeši hujšanje in zmanjša trebušno maščobo.

image

Kurkuma je v uporabi že stoletja, saj nudi številne pozitivne učinke. V zadnjih letih pa njena priljubljenost samo še narašča zaradi njenih številnih koristi in tudi zato, ker ljudje vse bolj iščejo naravne rešitve.

Več raziskav je pokazalo, da kurkumin - učinkovina kurkume - opazno vpliva na hujšanje. Edina težava je, da uporaba kurkume kot začimbe v kuhinji ne zadostuje.

Ugotovite, kako vam lahko kurkuma pomaga doseči vitko postavo in kako nam je uspelo, da je naša formula postala močnejša.

Kurkuma preprečuje kopičenje maščobe in pospešuje hujšanje

Študije so pokazale, da kurkumin uravnava presnovne aktivnosti v belem maščobnem tkivu in na ta način preprečuje kopičenje maščobe, zlasti v predelu trebuha. Poleg tega so študije pokazale, da kurkuma pospešuje metabolizem in znižuje raven holesterola, trigliceridov in krvnega sladkorja.

Kurkumin spodbuja kurjenje maščob

Glavna naloga rjavega maščobnega tkiva pri ljudeh je ustvarjanje toplote s kurjenjem sladkorjev in maščob. Kurkumin pomaga, da se belo maščobno tkivo spremeni v rjavo. To spodbuja kurjenje nakopičene maščobe in zmanjšuje velikost maščobnega tkiva.

Kurkuma je znana tudi po tem, da spodbuja hujšanje s pomočjo termogeneze, presnovnega procesa, ki uporablja kalorije kot vir energije.

Kako lahko izkoristim učinek kurkumina?

Kurkumo lahko zaužijemo kot začimbo v različnih vrstah hrane, vendar se kurkumin sam ne absorbira v človeško telo. In če ne vstopi v krvni obtok, ga vaše telo ne more uporabljati. Na srečo smo našli popolno rešitev!

Ustvarili smo kurkumin v tekoči, micelarni obliki, ki je topna v vodi in maščobi in pomaga pri prehodu v krvni obtok. Na ta način zagotavljamo najboljšo možno absorpcijo.

Avenobo kurkuma je eno najboljših prehranskih dopolnil s kurkuminom na trgu:

  • ima 185-krat boljšo biorazpoložljivost od navadnih kapsul s kurkumo
  • 1 kapsula AVENOBO Curcume je enakovredna 20 običajnim 50 mg kurkuminskim kapsulam (z 95% ekstraktom kurkumina)

Izbrani izdelki za vas