Zakaj se odločiti za linijo ALL IN A DAY?

Preprosto zato, ker je narejena iz 100% naravnih virov, ne vsebuje nobenih aditivov, nepotrebnih dodatkov in je, če si lahko dovolimo biti malo važni, skoraj najboljša linija vitaminov, mineralov in ostalih hranil ta hip na slovenskem trgu. 

image

100 % PO RECEPTU NARAVE

V Sensilabu verjamejo, da najboljša hranila za telo prihajajo iz narave. Toda včasih še najbolj prizadevni pogrnemo na izpitu. Vse hitrejša pridelava živil, ne glede na letni čas in industrijska obdelava hrane zagotovo puščata posledice. Živila ostajajo velikokrat osiromašena polnosti hranil, kar nam skupaj s sodobnim tempom življenja nemalokrat postavlja zdrav življenjski slog pod vprašanje.

Linija ALL IN A DAY zapolnjuje te vrzeli z najboljšimi recepti iz narave!

Združuje vitamine, minerale in pomembna hranila neposredno iz polnovrednih naravnih virov. Ker poleg aktivnih učinkovin vsebujejo tudi naravno prisotne antioksidante in ostala fitohranila, ki ne morejo učinkovati drug brez drugega, so dopolnila ALL IN A DAY polnovredna in zato tudi bolj učinkovita. Naše telo taka naravna hranila lažje prepozna in jih posledično lažje absorbira kot pa sintetične vitamine in minerale. Ker so ohranili njihovo naravno sestavo, so prijazni do želodca in lahko prebavljivi.

Izbor izdelkov so zasnovali tako, da vsak izmed nas lahko poišče primerno dopolnilo, ki bo zadovoljilo naše individualne potrebe.

Sensilab kakovost, učinkovitost in varnost

Sensilab ni le ime, ni le blagovna znamka. Sensilab je podjetje v katerem delamo ljudje, ki nam ni vseeno. Smo eden izmed vodilnih ponudnikov rešitev za zdravo življenje, ki vam pomagajo na poti do dolgega, zdravega, srečnega in aktivnega življenja.

Izdelki Sensilab so rezultat upoštevanja svetovnih tehnoloških in znanstvenih spoznanj ter vsebujejo najkvalitetnejše in varne učinkovine. Vse izdelke proizvajamo sami, v naših dveh proizvodnih enotah. Izdelujemo jih po najvišjih farmacevtskih standardih, v skladu s sistemoma GMP in HACCP.

V naših izdelkih uporabljamo najboljše sestavine, ki nam jih nudi narava. Naši izdelki ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov. Vse vstopne surovine in končni izdelki so strogo nadzorovani in imajo opravljeno analizo težkih kovin ter mikrobiološki test. Zagotavljamo vam sledljivost posamezne sestavine od njenega izvora do končnega potrošnika.

Zakaj se odločiti za prehranska dopolnila?

Prehranska dopolnila so namenjena vsem, ki želijo:

  • izboljšati svoje počutje in dolgoročno ohraniti svoje zdravje,
  • zaščititi telo pred različnimi zdravstvenimi težavami  ali
  • omiliti oz. odpraviti posamezne težave (bolečine v sklepih, vnetja sečil, povišan sladkor v krvi, pomoč pri izgubi odvečnih kilogramov itd.).

Izdelke Sensilab odlikuje inovativna sestava prilagojena individualnim potrebam posameznika, ki temelji na znanstveno podprtih dognanjih. V izdelkih uporabljamo samo skrbno izbrane sestavine, v točno določenih odmerkih, ki zagotavljajo najboljšo učinkovitost in varnost izdelka.

 

 

 

 

 

 

Izbrani izdelki za vas