Bolje pravi čas zaščititi jetra kot pa se odpovedati martinovanju!

Vi morda že komaj čakate na martinovanje, vaša jetra pa ne. Vse, kar boste pojedli in popili, bodo morala presnavljati. Hrana in pijača ob martinovem sta pravi strup za vaša jetra in recept za dodatne kilograme.

image

Miza, obložena s perutnino, pečeno gosjo ali raco, obogateno z nadevi ter postreženo z mlinci in rdečim zeljem, je miza, ki nas čaka vsako martinovo. Na mizi ne manjka novega vina, saj se takrat mošt spremeni v vino. Dejstvo je, da na martinovanjih pojemo in popijemo preveč.

Potem pa počutite utrujeni, napihnjeni, grehi pa se kažejo tudi na vaši koži. Zdi se vam, kot da ste se čez noč postarali za 10 in več let.

In dejstvo je, da smo Slovenci vinoroden narod, ponosni na svoje pridelke, ter da je pitje vina del naše kulture. Zato se veseljačenju ob jedači in pijači ne bomo odpovedali! 

Vi že komaj čakate, vaša jetra pa bi dogodek najraje odpovedala

Če vi že komaj čakate na martinovo (imate tudi vi več martinovanj?), pa bi vaša jetra najraje ta praznik novega vina in mastne pijače odpovedala. Vse, kar boste pojedli, bodo morala presnavljati in vse to, kar boste vnesli  v svoje telo, je daleč od zdrave prehrane.

»Čudežni« kilogrami ali kako nas kaznujejo jetra

Ste se lani v 1 noči »čudežno« zredili po martinovanju? Vprašajte svoja jetra, kaj vse so morala predelati. Ta organ je odgovoren za kurjenje maščob, zato ni čudno, da ob takšnih obremenitvah, kot je martinovo, ne morejo predelati vsega, zato nas obloži z dodatnimi kilogrami in maščobnim obročem okoli trebuha.

Ko vaša jetra delajo na 100 in več odstotkih

K sreči pobstaja rešitev za takšne dogodke, ko so vaša jetra na 100 in več odstotkih! Zaščitite svoja jetra s Hepafarjem, naravna rešitvijo, ki ima kar 10-krat močnejši učinek. Znanstveno dokazano! Vaša jetra vam bodo hvaležna!

Hepafar bo:

  • razstrupil in poskrbel za učinkovito razgradnjo in izločanje vseh strupov iz vaših jeter in telesa,
  • obnovil vse jetrne celice in omogočil njihovo nemoteno delovanje ter
  • okrepil vaša jetra, da se učinkovito obranijo pred strupi iz okolja.

Izbrani izdelki za vas