Skrbi me ... zatekajo mi noge!

Iz ljubega miru so vam začele zatekati noge, gležnji, zdaj se je oteklina preselila še na obraz, vaš trebuh pa je čedalje bolj napihnjen. Čeprav pazite na prehrano, niste izgubili niti grama. Krivec je odvečna voda, ki vam zastaja v telesu. Preverite, kako se jo lahko že v nekaj dneh znebite!

image

Zadrževanje odvečne vode, ki je polna strupov in odpadnih snovi, ki jih vaše telo ne potrebuje, ni tako nedolžno. Do zastajanja odvečne vode pride, ko telo zaradi različnih razlogov ne more več odstraniti odvečne vode. Razlog tako ni premajhni količini spite tekočine!

Zakaj vam zastaja voda?

Najpogosteje se to zgodi zaradi predmenstrualnega sindroma, drugih hormonskih motenj, preveč soljene hrane, dolgotrajnega stoječega položaja, pomanjkanja rekreacije in drugih dejavnikov. Ne gre pa samo za estetsko napako; zastajanje vode čutimo tudi na vsakodnevnem počutju in zdravju.

Zastajanje vode vpliva tudi na proces hujšanja, saj odvečna voda v telesu zavira hujšanje. Jetra so veliko bolj obremenjena kot tudi prebava, živčni sistem in mišična regeneracija, ki morajo za dobre rezultate hujšanja delovati brezhibno.

Zato ukrepajte čimprej!

Poskusite to kombinacijo

Priporočamo vam peteršilj, liste javanskega čaja, tetivike in opuncije, saj vsebujejo veliko kalija. Kalij je namreč nujen za ravnovesje v telesu in odvajanje odvečne vode. Priporočamo vam tudi pegasti badelj in artičoko, saj bosta nudila dodatno podporo jetrom, ki so v primeru zastajanja vode precej obremenjena.

Limfne drenaže so prevelik finančni zalogaj

Priporočamo vam tudi posebno pozornost na zdravi in redni prehrani, izogibanju sladkim pijačam, kavi in alkoholu. Lahko pa obiščete tudi kakšen kozmetični salon in se predate limfni drenaži, vendar pa so kar precejšen finančni zalogaj, za želene učinke pa boste morali opraviti kar nekaj obiskov.

Opravite terapijo za domačimi stenami

Poseben tretma za odvajanje vode imate lahko tudi doma: kombinacijo ekstraktov listov javanskega čaja, listov peteršilja, tetivike in opuncije ter ekstrakta pegastega badlja in artičoke najdete v napitku WaterOut, ki ima prijeten okus maline.

Kdaj lahko pričakujete rezultat?

Prvi rezultati pitja napitka WaterOut so vidni že po nekaj dneh. WaterOut je v prvi vrsti napitek za izločanje odvečne vode, ki zastaja v telesu, odstranil pa bo tudi občutek napihnjenosti v trebuhu. Klinične študije so dokazale, da boste z napitkom izločili kar za 27% več odvečne vode kot sicer.

Za maksimalne rezultate priporočamo pitje v dopoldanskem času. 1 vrečko raztopite v 1 litru vode. Delovanje napitka WaterOut boste občutili!

Napitek WaterOut priporočamo:

  • če se ne prehranjujete pravilno, še zlasti, če pojeste veliko slane in mastne hrane
  • če veliko sedite ali stojite na mestu
  • če imate porušeno hormonsko ravnovesje
  • če imate zabuhel obraz in zatečene prste na rokih in noge
  • če želite v nekaj dneh izgubiti prve kilograme