Zbogom, celulit! Ne bom te pogrešala.

Praktično je težko najti žensko, ki je ne bi pestila znana pomarančna koža. Številne celulit celo bolj moti od kakšnega odvečnega kilograma. Luknjičasta koža pod krilom, groza! Ja, tako se doživljamo. Kaj lahko torej ukrenemo?

image

Na žalost smo ženske šibkejši spol tudi, kar zadeva pojavnost celulita. Ima ga kar do 90 % žensk! Imajo ga tudi suhice. Celulit je namreč v veliki meri povezan z deležem telesne maščobe, ki je lahko tudi pri suhih ženskah visok.

Težava je podkožna maščoba

Ko se poveča količina podkožne telesne maščobe, začne ta neenakomerno pritiskati na zgornje plasti kože, kar se kaže v valoviti obliki, ki ji pravimo celulit. Nabiranje maščobe povzroči tudi motnje v cirkulaciji krvi in limfe, kar še poveča izraženost celulita. Videz pomarančne kože poslabšajo tudi hormonska nihanja, ko se voda bolj zadržuje v telesu. 

Začnite odpravljati maščobo

Pri odpravljanju celulita je torej ključno povečati prekrvavljenost in zmanjšati podkožno maščevje. To boste dosegli z uravnoteženo prehrano s čim manj predelane hitre hrane, redno telesno dejavnostjo in masiranjem problematičnih predelov. Predvsem pa ne pozabite na zadostno pitje vode. Tako se bodo tudi strupi lažje izločali iz telesa, koža pa bo bolj napeta.

Pomagal vam bo tudi CeluEnd Perfect/h2>

Opora pri odpravljanju celulita je tudi kakovosten in preverjen izdelek. Seveda je to težka izbira, saj je na trgu ogromno izdelkov, namenjenih odpravljanju celulita. Težava je v tem, da večina učinkuje le površinsko, torej za kratek čas. 

Celuend gel in kapsule CeluEnd Perfect pa z naravnimi učinkovinami preprečujejo celulit od zunaj (gel) in znotraj (kapsule), kar omogoča trajne rezultate.

Kapsule CeluEnd Perfect s pomočjo preverjenih naravnih učinkovin zmanjšujejo delež maščob v telesu ter izboljšajo strukturo in prekrvavljenost kože. S tem odpravljajo celulit pri njegovem izvoru. 

Izvlečka kaktusa opuncije in rjave alge v izdelku CeluEnd perfect imata tudi izrazit naravni diuretični učinek z izjemno sposobnostjo preprečevanja zadrževanja vode. To pomeni, da bo vaša postava videti tudi vitkejša.

Naj vam ne bo nerodno obleči vašo najljubšo malo obleko!