Zdravilna kurkuma!

Tudi začimbe imajo svojo zdravilno moč. Poleg dodajanja okusa, le korenina kurkume lahko izboljša kvaliteto in podaljša vaše življenje.

image

 Najbolj popularni pozitivni učinki kurkume so:

  • zaščita in pospešitev delovanja jeter,
  • protivnetno delovanje in razstrupljanje telesa,
  • preprečevanje nastanka raka,
  • odpravljanje bolečine v mišicah in sklepih,
  • izboljšanje videza kože,
  • itd.

Začimbe so največji darovi narave.

Aktivna substanca kurkume je kurkumin, ki je močan antioksidant in preprečuje nastanek raka ter različnih vnetij. Antioksidanti v telesu delujejo kot prosti radikali, na katere se škodljivi stranski proizvodi vežejo in tako zavarujejo naše telo. Prav tako lahko vsakodnevno uživanje kurkume blagodejno deluje na vaš želodec, ga umiri in pospeši prebavo.

Kurkumin je v korenini kurkume prisoten 45%, medtem ko je v 1 kapsuli ALL IN A DAY Curcuma ta antioksidant visoko skoncentriran na 95%.

Poleg zaščite prebavil, kurkuma ugodno deluje tudi na delovanje jeter, ki skrbijo za prečiščevanje telesa. Zaradi pospešenega delovanja, se bodo toksini iz vašega telesa odvajali hitreje, prav tako boste opazili vidno zmanjšanje maščobnih oblog.

Lahko bi rekli, da je kurkuma začimba prihodnosti, saj veliko študij piše o njeni moči preprečevanja, zdravljenja in upočasnitve širjenja raka. Upamo, da bodo nadaljnje študije dokazale še mnogo načinov, kako kurkuma ščiti naše telo.

Izboljšajte si kakovost življenja in pozitivne učinke kurkume prejmite z ALL IN A DAY Curcumo.

ZANIMIVOST:

Začimba izvira iz Šrilanke, kjer je v prehrano vključena vsak dan. Nobeno naključje ni, da se tam dokazano manj pogosto pojavlja rak na pljučih, dojkah, prostati in črevesju. Seveda kurkuma, ki jo kupimo pri nas v trgovini ni enakovredna tisti iz Šrilanke, zato smo za vašo odpornost dodali poper, ki povečuje biorazpoložljivost kurkumina in omogoča največji izkoristek začimbe.