»Že po 2 mesecih nekaj konfekcijskih številk manj – to je 'the best'!«

Največja ljubezen simpatične 25-letne Velenjčanke Kaje je glasba. Kajini dnevi so vsi v znamenju glasbe – študiranja, petja, vodenja različnih zborov – in tega ritma se ne naveliča, to jo uresničuje. Na žalost pa telo pogosto premaga voljo. Popoldne je bila običajno preveč utrujena, da bi počela vse, kar si je želela. To pa je bil le vrh ledene gore, saj je imela tudi druge težave, zaradi katerih se je slabo počutila in ni mogla uživati življenja tako, kot bi ga lahko.

image

»Imela sem kar nekaj težav: nenehno sem bila utrujena in brez energije, vedno sem se posluževala popoldanskega počitka, imela sem težave s kožo, ki je bila suha in nečista, z dosti mozoljčki, redno so me spremljale prebavne težave, pogosti glavoboli, tudi odvečnih kilogramov se nisem mogla rešiti,« našteva Kaja.

Kajina največja želja je bila, da bi izgubila nekaj kilogramov, saj se zaveda, da je pri glasbi tako kot glas pomemben tudi stas. Vendar ji kljub različnim dietam nikakor ni uspevalo shujšati.

Kopica težav, en vzrok

»Čeprav se ukvarjam z glasbo, ki mi pomeni veliko, je v ozadju tudi precej stresa in neprespanih noči. Če dodamo nepravilno prehrano, ki jo pojem tako mimogrede, in premalo gibanja, dobimo mešanico, ki vpliva na slabo počutje in na porušen dnevni ritem,« se pomanjkljivosti svojega življenjskega sloga zaveda Kaja.

»Kljub temu, da ne kadim in ne uživam alkohola, sem svoje težave povezala z jetri. Predvsem zato, ker sem preizkusila že marsikatero dieto, izboljšav pa ni bilo, pa tudi zaradi utrujenosti.« Kaja je imela vsega dovolj, zato se je odločila, da svojim težavam naredi konec.

Od obupa do navdušenja

»Ko sem slišala za Hepafar forte in njegove učinke, sem si rekla, da 'probat' ni greh, saj sem bila res že obupana zaradi vseh težav.« In čeprav je bila sprva skeptična, »ali bo delovalo, kako bo to pri meni delovalo, kakšno bo počutje, kako bo vse skupaj potekalo …«, so se prvi rezultati pokazali že po 14 dneh.

»Najprej sem opazila boljšo prebavo in manj bolečin v želodcu,« nasmejano pove Kaja. »Po 1 mesecu pa sem opazila, da imam tudi precej čistejšo kožo, glavoboli pa so povsem izginili,« kar ji je dalo še dodatno motivacijo.

Največja sprememba po 2 mesecih

»Že po 1 mesecu sem opazila manjši obseg pasu in lažje sem se tudi počutila. Po 2 mesecih pa sem že potrebovala nekaj konfekcijskih številk manjše obleke! Ko sem to ugotovila, so me kar premagale solze. Prvič v življenju mi je uspelo shujšati. To je 'the best'!«

Kaja tudi vam priporoča Hepafar, če …

»Hepafar bi priporočila bi vsem, ki se soočajo s podobnimi težavami, kot sem se sama. Hepafar je zagotovo prvi korak do tega, da lahko izgubiš odvečne kilograme, se počutiš bolje, nisi utrujen. To je to. Sama sem s Hepafarjem ne samo premagala slabo počutje, glavobole in se rešila nečiste kože, ampak tudi izgubila odvečne kilograme, ki so me spremljali vse življenje!«

Izbrani izdelki za vas

JETRA
-50%
Akcijska cena 17,99 € Redna cena 35,99 €
Ogled izdelka