Zelen napitek, ki čisti jetra in vam pomaga hujšati!

Če ob koncih tedna pospravljamo stanovanje, vzemimo v roke tudi svoje telo in ga pripravimo na nove izzive. Razkrivamo recept za napitek, ki vas ne bo navdušil le z barvo, ampak tudi s svojimi učinki. Medtem ko boste čistili svoja jetra, boste še hujšali!

image

Potrebujete:

  • sok 3 iztisnjenih limon
  • 1 skodelico sesekljanega peteršilja
  • 5 stebel zelene
  • 6 skodelic vode

V mikser dajte narezano zeleno, sesekljan peteršilj in limonin sok. Zmiksajte, prilijte vodo in premešajte.

Svetujemo, da napitek pijete 3-krat dnevno po 2 kozarca. Pijte na prazen želodec. Z napitkom boste razstrupljali jetra, posledično pa izgubili tudi kakšen kilogramček. Jetra so namreč organ, ki skrbijo za kurjenje maščob – če jetra ne delajo dobro, te naloge ne bodo mogle z odliko opraviti.

Izberite pravo »generalko«!

Če pa želite res celotno poskrbeti za svoja jetra, ne brišite samo prahu, ampak se lotite generalnega čiščenja jetra. Izberite revolucionarno patentirano kombinacijo pegastega badlja in fosfolipidov, ki ima znanstveno dokazano 10-krat močnejši učinek čiščenja jeter kot drugi izdelki na slovenskem trgu. Odlikuje ga izboljšana sestava, ki mu omogoča trojno delovanje: razstrupljanje, obnavljanje in krepitev jeter

Izberite 1-mesečni paket razstrupljanja jeter, ki vsebuje 2x Hepafar forte + 1x Hepafar vlaknine, in poskrbite za zdrava jetra in konec odvečnih kilogramov okoli trebuha!

Izbrani izdelki za vas