Zeleni detox ji je pomagal shujšati 5 kilogramov!

Razstrupljanje z močjo klorofila je vse bolj popularno, saj je učinkovita pomoč pri hujšanju in lajšanju težav, kot so napihnjenost, lena prebava in pomanjkanje energije. Ker pa nam ni treba verjetni na besedo, z vami delimo osebne izkušnje uporabnic.

image

»Uredila se mi je prebava, nisem več napihnjena, bolje se počutim, tudi lažje,« je zadovoljna ambasadorka našega skupinskega razstrupljanja po programu 30-Days Green Cleanse, 31-letna manekenka in notranja oblikovalka Jana Koteska, ki je nad tem zelenim detoksom navdušila še svojega fanta.

»Imam občutek, da sem si s tem rešila življenje,« nam zaupa 54-letna Silva Požun iz Litije. »Dolgo se že nisem počutila tako dobro. Več energije imam, lažje se gibam, bolje spim, štiri kilograme sem izgubila.« 

62-letna Margareta Atelšek iz Ljubnega v Savinjski dolini se pohvali, da jih je izgubila celo pet. »Zmanjšala sem obroke, ampak sploh nisem lačna. Mirno grem k sosedi, ko peče krofe,« pripoveduje in doda, da jo tudi želodec ne boli več, prenehale so se težave z zaprtjem.

Kako še pomaga detoks?

Staša Matjaž, holistična nutricionistka

Razstrupljanje prepreči in odpravi številne tegobe, pojasni strokovnjakinja Staša Matjaž.

  • Okrepi imunski sistem in pomaga v boju proti prehladom in herpesu.
  • Pripomore, da izginejo glavoboli, migrene, bolečine v mišicah in sklepih.
  • Koža je lepša, ni več podočnjakov, lasje spet sijejo, nohti se ne lomijo.
  • Detoks lahko odpravi celo težave z zadahom ali neprijetnim telesnim vonjem, izboljša krvno sliko, zmanjša tveganje, da se pojavijo težave z zobmi.
  • Ker telo povrne v ravnovesje, dolgoročno pomaga preprečiti tudi številne bolezni.

S 30-Days Green Cleanse je razstrupljanje lažje in hitrejše

Če se pridružite našemu brezplačnemu izzivu #zelenidetox, boste vsak dan prejemali nasvete, kako se prehranjevati. Pri tem lahko posežete tudi po prehranskem dopolnilu 30-Days Green Cleanse, saj vsebuje snovi, ki pospešijo izločanje strupov, ki se nabirajo v telesu. 

»Samo s prehrano vsak dan težko vnesemo zadostno količino takšnih snovi, zato se moramo – če ne jemljemo prehranskih dopolnil – razstrupljati dlje, držati se moramo tudi bolj stroge diete,« pojasnjuje Matjaževa.

imagePrehransko dopolnilo 30-Days Green Cleanse je povsem naravno, doda. »Vsebuje štiri alge – wakamo, spirulino, klorelo in klamatsko algo, ki vsebujejo ogromno snovi, ki spodbujajo razstrupljanje. Nase vežejo celo tako hude strupe, kot so težke kovine, in jih odplaknejo iz telesa. Za povrh pa telo še izdatno nahranijo z vitamini, minerali, aminokislinami in omega-3 maščobnimi kislinami ter tako poskrbijo, da se regenerira.« 

V prehranskem dopolnilu so poleg alg še ekstrakti treh zelenih rastlin – artičoke, zelene in špargljev. »Ti izboljšajo krvno sliko, saj čistijo kri, ter odpravijo zakisanost, ki jo povzroči nabiranje strupov.«

Če se razstrupljamo s prehranskimi dopolnili, se predpisane diete lažje držimo, saj se lahko kdaj pa kdaj tudi pregrešimo, »ne da bi s tem uničili učinek razstrupljanja. S prehranskim dopolnilom, kot je 30-Days Green Cleanse, namreč vsak dan vnašamo dovolj snovi, ki strupe še vedno izločajo.« Ko nimamo pritiska, da ne smemo poseči po kavi, čokoladi, slastnemu zrezku, se zadržimo veliko lažje.

Razstrupljajte se s strokovno podporo in spodbudo

»Lažje mi je, ker vem, da nisem sama,« pravi Margareta Atelšek. Tudi Silva pove, da ji zelo pomaga, da vsak dan prejme elektronsko sporočilo s priporočili in besedami spodbude, v pomoč ji je še, da lahko strokovnjakinjo vedno povpraša za dodaten nasvet. Lažje pa postane tudi, pripoveduje, ko se pokažejo prvi učinki. 

»Priznam, da se mi je bilo prvi teden težko držati bolj zdravega jedilnika. Odkar so se pokazali prvi rezultati, pa je čedalje lažje.« Tako Margareta kot Silva sta začeli uživati več sadja in zelenjave ter manj sladkorja in procesiranih živil.

Jana pravi, da jo je razstrupljanje spodbudilo, da si začne pogosteje sama kuhati. Margareta doda, da ima prvič z dieto dobre izkušnje. »Lotila sem se že toliko shujševalnih kur,« nam zaupa. »Ampak počutila sem se samo še slabše. Sedaj pa sem prvič na dieti, ko pojem toliko zdravih živil, da sploh nimam potrebe, da bi se pregrešila s kruhom, sladkarijami …«

Preizkusite moč zelenega detoxa tudi vi!

Preko te povezave, vam ga nudimo 35% ceneje in z brezplačno dostavo »

*Članek je bil primarno objavljen na Vizita.si.

Izbrani izdelki za vas