»Po več letih sem lahko zvečer mirno zaspala«

Dvajset let težav s ščitnico, vsak dan dve uri vožnje v službo in domov, skrb za 4 otroke, številne obveznosti in premalo časa … ne preseneča, da je imela 42-letna Barbara poleg vsega še težave z uspavanjem in kronično utrujenostjo. Vedela je, da mora nekako ustaviti stres, nikoli pa ne bi verjela, da bo tako uspešna.

image

»Glavni vzrok mojih težav je ščitnica, ki mi ne dela že 20 let. Zaradi nje je vsak stresen dogodek še bolj potenciran: obremenitve v službi, vsakodnevna vožnja v Ljubljano, gneča na cesti, manjše družinske težave …,« našteva Barbara, ki je doma iz Slovenske Bistrice

»Vrtela sem se v začaranem krogu utrujenosti, saj se tudi ponoči nisem mogla spočiti«

»Vedela sem, da težave s ščitnico povzročajo težave tudi z drugimi hormoni. Ščitnica mi je rušila adrenalne žleze,« pove Barbara. Adrenalne oziroma nadledvične žleze pa so prek sproščanja stresnega hormona kortizola zadolžene za naš odziv na stres. Bolj kot so obremenjene, slabše prenašamo stresne situacije.

Poleg stresnega dneva pa jo je obremenjevalo še pomanjkanje spanja, saj je le s težavo zaspala. Tako se je vrtela v začaranem krogu utrujenosti, ker se tudi ponoči ni mogla spočiti.

»Iskala sem nekaj naravnega, kar bi mi pomagalo premagovati stres«

Barbara, ki že jemlje zdravila za ščitnico, ni želela jemati še dodatnih zdravil, zato se je odločila poiskati naravno rešitev. Ko je po spletu iskala najustreznejšo rešitev, je zasledila AdrenaLux. »Zelo si želim, da se zdravil za ščitnico ne bi rabila več posluževati,« prizna. Se pa zaveda, da bo za svoje zdravje dosti naredila že, če bo imela stres pod nadzorom.

»Že po enem tednu jemanja AdrenaLuxa sem zvečer lahko končno zaspala«

»Prve učinke AdrenaLuxa sem opazila že po enem tednu. Čez dan sem se počutila bolj budno, koncentracija se je izboljšala,« z zadovoljstvom pove Barbara. »Najbolj dragoceno pa je, da lahko končno zvečer brez težav zaspim!« Za ljudi, ki jim kronično primanjkuje spanja in se zato težko fokusirajo čez dan, je kakovosten spanec prava odrešitev, doda.

»Težave s ščitnico imam še vedno, počutje pa se je bistveno izboljšalo«

Čeprav ima Barbara še vedno težave s ščitnico, je hvaležna, da je končno našla AdrenaLux, ki ji je pomagal do boljšega počutja. »Stresa ne doživljam več tako intenzivno, zato tudi lažje zaspim ter imam več koncentracije in energije čez dan. Zdaj se vsakega novega dne veselim in me ni strah, ali bom zmogla vanj stisniti vse obveznosti.«